DOUĂ ECHIPE ROMÂNEŞTI, INTERDICŢII LA TRANSFERURI

Date:

Federaţia Internaţionala de Volei (FIVB) a publicat, la 9 aprilie, noua „lista neagra” a echipelor de club care au interdicţie la efectuarea transferurilor internaţionale. Pe aceasta au ap[rut şi alte doua echipe româneşti: Volei Alba Blaj şi Volei Municipal Zal[u.
Conform documentului postat pe site-ul FIVB, zălăuanii au interdicţie la transferuri internaţionale începând din 23 martie. La rândul său, Volei Alba Blaj a primit interdicţie din data de 6 aprilie. În ambele cazuri, sancţiunea este valabilă la nivel european, după cum rezultă din documentul acesta: Tabelul echipelor de volei cu interdictie de transferuri la 9 aprilie 2020
De asemenea, puteţi vedea şi ce alte formaţii din ţara noastră sunt pe această „listă neagră” şi de când. Este vorba de formaţiile feminine CS Volei 2004 Constanţa, CSM Satu Mare, Unic Piatra Neamţ şi CSU Târgu Mureş, dar şi de cele masculine Tomis Constanţa şi AS Caransebeş.
Ambele echipe au mai primit penalizări similare în trecut. Dacă Blajul a fost pe această listă o singură dată, în 2018, Zalăul are deja trei „condamnări” anterioare, toate în acelaşi an, 2018. După cum vedeţi din lista echipelor româneşti care au fost penalizate cu interdicţia transferurilor internaţionale, dar cărora li s-a ridicat suspendarea, se observă că unele dintre interdicţiile trecute s-au anulat şi după o săptămână sau o lună, probabil după plata restanţelor. Astfel, este de aşteptat ca la toamnă Blajul şi Zalăul să primească din nou dreptul de a face transferuri, evident, dacă îşi vor plăti datoriile pentru care au fost suspendate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Cum să te pregătești pentru venirea pe lume a primului copil

Venirea pe lume a primului copil este un moment...

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...