MECIUL CHINDIEI DIN CUPĂ, REPROGRAMAT!

Date:

Marţi, CFR Cluj a câştigat duelul cu Astra din optimile de finală ale eCupei României şi va întâlni pe FCSB în următoarea fază. UPDATE | A început duelul Astra – CFR Cluj! Meciul 1: Gabriel Şerban v Mike Cestor 0-6 Meciul 2: Raoul Baicu v Billel Omrani 3-1 Meciul 3: Raoul Baicu v Mike Cestor 0-1 („gol de aur”)
Programul optimilor de finală
Luni, 27 aprilie
Academica Clinceni – Dinamo 1-1, 1-1, 1-0 Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari 3-0, 3-1 FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 3-3, 2-1
Marţi, 28 aprilie
Astra – CFR Cluj 0-6, 3-1, 0-1
Miercuri, 29 aprilie
FC Botoşani – Politehnica Iaşi, ora 16:30 Hermannstadt – Chindia Târgovişte, ora 18:00
Din cauza unei probleme la nivel global cu aplicaţia de streaming a consolei de joc, duelurile FC Botoşani – Politehnica Iaşi şi Hermannstadt – Chindia Târgovişte au fost reprogramate miercuri.
După o zi de spectacol şi încrâncenare ieri, în debutul optimilor eCupei României, astăzi vom afla lista completă a echipelor din sferturile de finală precum şi configuraţia duelurilor din faza următoare a competiţiei!
Cele 6 echipe calificate vor întâlni mai departe Viitorul Constanţa şi Universitatea Craiova, cluburi care intră mai târziu în competiţie prin prisma statutului lor de ultime câştigătoare ale Cupei României.
Partidele se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula „golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele vor avea aceeaşi valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85. Finala eCupei României este programată pe 6 mai.

FC BOTOŞANI – POLITEHNICA IAŞI
Mezinul competiţiei şi fiul tehnicianului Marius Croitoru este marea surpriză a „gazdelor” pentru această competiţie. Mijlocaşul David Croitoru va lupta pe rând cu doi fundaşi, mai întâi cel stânga, Sorin Şerban, apoi cel din dreapta, Răzvan Onea!
Duelul Moldovei se anunţă, ca de fiecare dată, unul fierbinte. În ultimul disputat pe gazon, ieşenii au condus dar s-au văzut învinşi cu 2-1, după ce şi toamna trecută fuseseră înfrânţi, pe teren propriu, 0-3.
HERMANNSTADT –
CHINDIA TÂRGOVIŞTE
Reeditarea luptei pentru salvarea de la ret

rogradare, cu o altă miză acum! Primul duel este unul al „Andreilor”, cu Andrei Cordea de la gazde şi Andrei Piţian de la dâmboviţeni. În meciul 2 vom avea confruntarea Raul Opruţ -Andrei Şerban, adică fundaş versus mijlocaş.
Avem amintiri recente din „iarbă”, acolo unde, la început de martie, în play-out, gazdele au câştigat cu 1-0, cu o pasă de gol reuşită chiar de Opruţ! Şi în precedentul duel, 2-1, din sezonul regulat, autorii paselor de gol au fost…
Opruţ şi Cordea! Să fi fost acesta factorul care i-a determinat pe ardeleni să îi aleagă pe cei doi jucători în eCupa României?
Cert e că lupta va fi aprigă, pentru că dâm-boviţenii au fost eliminaţi din această ediţie a Cupei României tocmai de AFC Hermannstadt!

ASTRA GIURGIU – CFR CLUJ
Înfruntarea „de play-off” de azi ni-i propune în primul meci pe Gabriel Şerban şi Mike Cestor. De altfel, tactica giurgiuvenilor este să debuteze cu un mijlocaş în competiţie, lăsând pentru meciul 2 ofensiva tânărului Raoul Baicu.
Pentru CFR Cluj, în meciul doi intră atacantul Billel Omrani, unul dintre principalii marcatori în actualul sezon, poate pentru a încerca să decidă cât mai repede soarta duelului din optimi.
CFR s-a impus cu 2-1 pe teren în singurul meci din play-off disputat între cele două echipe înaintea pandemiei, dar în sezonul regulat de Liga 1 au fost victorii împărţite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Cum să te pregătești pentru venirea pe lume a primului copil

Venirea pe lume a primului copil este un moment...

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...