ACŢIUNE PENTRU SIGURANŢA TRANSPORTULUI RUTIER

Date:

Timp de două zile, poliţiştii rutieri au verificat transporturile rutiere publice de persoane. Pentru neregulile constatate în trafic, au fost aplicate 1.312 sancţiuni contravenţionale şi au fost întocmite 15 dosare penale. Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale.
Pe parcursul zilelor de vineri, 24 aprilie şi luni, 27 aprilie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere, poliţiştii au acţionat la nivel naţional pentru verificarea legalităţii transportului public de persoane şi a circulaţiei pe autostrăzi, drumuri naţionale şi judeţene.
Pe parcursul celor două zile, echipele de control au verificat peste 7.100 de autovehicule, fiind aplicate 1.312 sancţiuni contravenţionale şi

întocmite 15 dosare penale.
Din totalul sancţiunilor contravenţionale aplicate, 17 au fost pentru nerespectarea timpilor de conducere şi odihnă, 51 pentru încălcarea normelor referitoare la operatorii de transport rutier şi 887 pentru încălcarea O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
Sancţiunile rutiere au vizat conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice (22), depăşirea vitezei legale (348), lipsa I.T.P. (35), precum şi alte abateri rutiere (482).
De asemenea, în 73 de cazuri au fost reţinute permisele de conducere, iar în alte 73 de cazuri au fost reţinute certificatele de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...