LIGA I S-AR PUTEA RELUA DUPĂ 15 IUNIE

Date:

Fotbalul este oprit din cauza pandemiei de COVID-19, iar ţările din Europa fac tot posibilul pentru a relua campionatele. Este şi cazul României. Ministrul Tineretului şi Sportului a anunţat la Digi Sport când vom putea avea din nou fotbal în ţara noastră.
Deşi în ultima vreme s-au avansat tot mai multe date, lonuţ Stroe a lăsat de înţeles că Liga 1 se va putea relua după 15 iunie.
„Fotbalul, în România, s-ar putea relua între 15 şi finalul lunii iunie”, a fost concluzia lui Ilie Dumitrescu, după dialogul cu Ministrul Sportului, lonuţ Stroe, lucru confirmat şi de acesta.
Ionuţ Stroe a anunţat şi măsurile care vor trebui luate pentru a putea avea din nou fotbal
Stroe susţine că toate echipele vor fi testate înainte de a intra în cantonament, iar jucătorii nu vor putea părăsi bazele de pregătire până la finalul cantonamentelor.
Ministrul Sportului a anunţat ca dată de reluare a pregătirilor 15 mai, după ce ar expira starea de urgenţă din România.
„Trebuie să ne asigurăm că toţi participanţii la pregătire vor fi testaţi. Atât înainte de reluarea antrenamentelor, cât şi la final. Va fi un regim destul de strict

în modul în care vor servi masa, în modul în care vor fi folosite vestiarele, cum se vor desfăşura antrenamentele.
Din discuţiile avute cu FRF şi LPF am înţeles că patru săptămâni sunt suficiente pentru pregătirea echipelor din Liga 1. Cred că putem lua data de 15 mai ca un reper pentru ieşirea din starea de urgenţă, dar trebuie să înţelegem că sănătatea publică este mai importantă decât orice”, a declarat Ionuţ Stroe la Digi Sport Special.
Ionuţ Stroe: „Vom face public măsurile care preced această perioadă” Ministrul Sportului a dezvăluit faptul că în această perioadă se lucrează la un plan privind reluarea competiţiilor sportive. Concluziile vor fi prezentate cluburilor, în cel mai scurt timp.
„În Italia şi Spania se fac paşi, vom anunţa şi noi public în următoarea perioadă măsurile care preced această perioadă, condiţiile de antrenament, condiţiile de utilizare a vestiarelor.
Evoluţiile acestei pandemii diferă de la o ţară la altă, sistemul medical german este mult mai bine pus la punct decât ce este la noi”, a mai spus lonuţ Stroe.
LPF a anunţat zilele trecute că data de începere a competiţiei interne ar fi week-end-ul 13-14 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...