CHINDIA TÂRGOVIŞTE A ÎNCHEIAT eLIGA I PE LOCUL B

Date:

Liga Profesionistă de Fotbal a organizat eLigal – FIFA 20 pe Play Station, iar competiţia a fost câştigată de A.F.C. Hermannstadt. Acest lucru a fost posibil prin prestaţia de excepţie a gamerului Alexandru „Andu” Rădulescu, care a reuşit să câştige turneul sub culorile AFC Hermannstadt cu 11 victorii, un egal şi o înfrângere.
Chindia Târgovişte a terminat competiţia pe locul 6.
„Jocul de FIFA este destul de popular în România şi sunt convins că va creşte în vizibilitate. Sunt onorat să fac parte din familia Hermannstadt. Sibiul este un oraş mare şi frumos şi sper să ajung acolo după ce trece pandemia. Ştiu că echipa este susţinută de un public minunat acolo, pe un stadion nou. Sper ca această susţinere să rămână,iar oamenii să meargă în număr mare la stadion, după ce acest lucru va fi posibil. Mulţumesc celor de la NextPlease că au făcut posibilă această colaborare şi sper ca pe viitor să mai pot colabora cu familia F.C. Hermannstadt. Hai, Sibiu!”, a declarat Alexandru Rădulescu, gamerul profesionist al FCH în eLiga1.
Alexandru „Andu” Rădulescu are 21 de ani şi este student la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport. A jucat fotbal 12 ani la Steaua Bucureşti, la nivel de

copii şi juniori, alături de care a fost vice-campion naţional. Ca şi gamer profesionist, Andu a reuşit să ajungă de 10 ori în top 100 mondial la Weekend league – FIFA 20 şi pe locul 1 pe platforma X-Box la FIFA 20.
A.F.C. Hermannstadt îi transmite prin intermediul Ligii Profesioniste de Fotbal felicitări şi mulţumiri gamerului Alexandru Rădulescu pentru performanţa îndeplinită sub culorile clubului! Împreună am demonstrat că Sibiul are fotbal şi pe PlayStation.
Liga Profesionistă de Fotbal a organizat eLigal – FIFA 20 pe Play Station în scop caritabil. Proiectul a fost realizat în colaborare strânsă cu partenerul media al LPF, eAD şi compania renumită în organizare de evenimente de gaming, Level-up.
Acţiunea umanitară #România salvează România (www.crucearosie.ro) este o intervenţie a Crucii Roşii la pandemia Covid-19. Are ca scop strângerea de fonduri prin donaţii de la persoane fizice şi juridice, atât pentru spitalele care au nevoie de aparatură medicală, materiale de protecţie şi consumabile de unică folosinţă, cât şi pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile, cărora li se vor asigura astfel alimente şi produse igienico-sanitare.
Pe podium s-au mai clasat FC Voluntari, pe treapta a doua, şi FC Dinamo 1948 pe locul trei. Clasamentul intergral şi rezultatele ultimei etape le puteţi găsi pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...