Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia: Aproape zilnic, preşedintele lohannis încalcă flagrant funcţia de a veghea la respectarea Constituţiei

Date:

In cadrul unei conferinţe de presă a PSD Dâmboviţa,deputatul Claudia Gilia a vorbit despe ultimele decizii al Curţii Constituţionale ale României şi depre faptul că aproape zilnic, preşedintele lohannis încalcă flagrant funcţia de a veghea la respectarea Constituţiei. Parlamentarul Claudia Gilia nu a ezitat să afirme că atacurile obsesive la adresa celui mai mare partid din România nu au alt scop decât să acopere incompetenţa, minciuna, hoţia unei guvernări care profită de situaţia pandemiei pentru a-şi face jocurile politice, pentru a-şi numi clientela politică în funcţii sau pentru a-şi umple buzunarele:”Se adevereşte din ce în ce mai mult faptul că guvernarea

PNL, păstorită de la Cotroceni este în afara Constituţiei şi a legii, dar şi a bunului simţ.
Oare de câte decizii ale Curţii Constituţionale ale României mai este nevoie, pentru ca Preşedintele României să respecte Constituţia şi pe cetăţenii acestei ţări?
Nicio legitimare populară nu îi conferă dreptul Preşedintelui României de a încălca

prevederile constituţionale.
De la tribuna prezidenţială, aproape zilnic, Preşedintele lohannis încalcă flagrant funcţia de a veghea la respectarea Constituţiei, căci despre cea de mediere nici nu mai putem vorbi.
Imbrăcând haina de „Lider” al partidului de guvernământ (atribut interzis, de altfel, de Constituţie – a se citi art. 84 alin. (1) din Constituţie), lohannis şi GuWernul său, prin acţiunile şi acte calcă în picioare Legea fundamentală, şi, mai grav, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor.
Curtea Constituţională s-a pronunţat săptămâna trecută într-o serie de speţe cu impact major asupra vieţii românilor, dar şi cu privire la modul în care se exercită puterea politică în România de către Preşedinte şi Guvern.
Aceste decizii le-au arătat românilor, că pentru lohannis şi ai lui, legea nu contează, iar românii nu sunt importanţi decât dacă sunt sclavi pe plantaţiile de sparanghel din Germania.
Atacurile obsesive la adresa celui mai mare partid din România nu au alt scop decât să acopere incompetenţa, minciuna, hoţia unei guvernări care profită de situaţia pandemiei pentru a-şi face jocurile politice, pentru a-şi numi clientela politică în funcţii sau pentru a-şi umple buzunarele.
NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE – Art. 16 alin. (2) din Constituţia României.”a afirmat deputatul Claudia Gilia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...