FEDERAŢIA INTERNAŢIONALĂ DE VOLEI A DECIS CÂND SE POT RELUA CAMPIONATELE NAŢIONALE

Date:

Consiliul de Administraţie al FIVB a aprobat datele oficiale pentru sezonul 2020/ 2021, care urmează amânării cu un an a tuturor competiţiilor importante din acest sezon, Jocurile Olimpice şi de VNL.
Consiliul de Administraţie al FIVB a aprobat datele oficiale pentru sezonul 2020/ 2021, care urmează amânării cu un an a tuturor competiţiilor importante din acest sezon, Jocurile Olimpice şi de VNL.
Ca noutate, cei de la Federaţia Internaţională de Volei au decis că în luna iunie, nu doar că ar putea fi începute noile campionate naţionale în ţările unde se poate juca şi se şi vrea asta, dar ar putea fi terminate şi cele întrerupte din sezonul 2019/ 2020, acolo unde se doreşte acest lucru.
De la 1 iunie, acolo unde se doreşte, se pot relua campionatele naţionale suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. De la aceeaşi dată, este permisă, de asemenea, începerea ediţiei 2020/ 2021 a campionatelor din întreaga lume, dacă federaţiile naţionale doresc acest lucru. Altfel, întrecerile interne pot începe oricând, totul e să se termine cel mai târziu la 18 aprilie 2021.
Data limită până la care se pot disputa meciurile din cupele continentale în ediţia 2020/ 2021 este 2 mai 2021. Este de aşteptat ca atunci să se dispute finalele Ligii Campionilor, competiţia care încheie sezonul cupelor europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...