LE-AU PREGĂTIT TERENUL OLIMPICELOR!

Date:

Terenul oficial de baschet 3×3 achiziţionat de Federaţia Română de Baschet cu sprijinul financiar al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a fost instalat în faţa Sălii Polivalente din incinta Complexului Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani. Astfel, componentele lotului olimpic de baschet 3×3 al României se vor putea antrena în condiţii optime, Acvilele fiind aşteptate să înceapă de măine cantonamentul de pregătire din baza sportivă de la Izvorani.
Terenul de baschet 3×3 este dotat cu o suprafaţă sintetică modulară pentru terenuri de sport în aer liber, precum şi cu consolă şi panou de baschet, acestea fiind certificate FIBA pentru competiţiile oficiale de baschet 3×3. Terenul se află şi în imediata apropiere a hotelului în care se va caza întreaga delegaţie a lotului olimpic de baschet 3×3 (n.n. – 7 sportive şi 4 membri ai staff-ului tehnic), tocmai pentru a fi respectate cât mai bine condiţiile legale impuse pentru prevenirea pan-demiei cu Covid-19.
Din lotul olimpic al României fac parte Ancuţa Stoenescu şi Gabriela Irimia, jucătoare care au fost legitimate la Clubul Sportiv Municipal Târgovişte în stagiunea recent încheiată. Cele două au toate şansele ca în 2021 să facă parte din echipa care va evolua la Tokio ţara noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...