Şanse mici de reluare a Diviziei A2 O decizie se va lua la jumătatea lunii

Date:

Federaţia Română de Volei va lua o decizie legată de viitorul Diviziei A2 la volei, atât la masculin, cât şi la feminin, în cadrul Consiliului Director programat la 17 iunie. Semnalele sunt că întrecerea se va suspenda.
La începutul lunii iunie, cei de la FRV au trimis câte un e-mail oficial fiecărui club calificat în fazele turneelor, atât la masculin, cât şi la feminin, prin care li se cerea să spună dacă intenţionează sau nu să joace anul viitor pe prima scenă.
„Prin prezenta vă rugăm să ne comunicaţi, până la data de 04.06.2020, ora 10.00, dacă clubul dvs. doreşte să participe/ să NU participe în Campionatul Naţional Divizia A1 (fem/ masc) ediţia 2020/ 2021.
Solicitarea dvs. va fi acceptată în funcţie de numărul de echipe ce pot fi înscrise în div. A1 şi de ordinea în clasamentul div. A2 la momentul suspendării competiţiei”.
Ceea ce aţi văzut este conţinutul exact al e-mail-ului semnat de secretarul general al FRV, Constantin Ispas, către cele 12 cluburi (8 masculine, respectiv 4 feminine) rămase în cursa pentru promovare. Aşa cum se ştie, la feminin apucaseră să se dispute meciurile turneului fazei a doua a play-off-ului şi să se stabilească cele patru formaţii calificate în turneul de promovare, în vreme ce la masculin mai erau de disputat şi turneele fazei secunde a play-off-ului în fiecare serie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...