GICĂ POPESCU, DESPRE ACUZELE DE BLAT

Date:

Gică Popescu, preşedinteleViitorului, se războieşte cu toată lumea după acuzele de blat de la Chindia – Viitorul, scor 2-1.
Fanii dinamoviştii au acuzat formaţia lui Gică Hagi că s-a dat la o parte în faţa Chindiei şi că totul face parte dintr-un complot împotriva „câinilor”. Gică Popescu le-a amintit de ultima etapă a sezonului regulat, când Dinamo a pierdut în deplasarea de la Gaz Metan, 0-1, şi a trimis Viitorul în play-out.
Gică Popescu: „Dinamo n-a putut face egal”
„Am introdus o echipă care a jucat foarte bine contra Craiovei într-un amical şi a câştigat cu 30. Mi-era teamă de perioada asta de inactivitate, pentru că există acest pericol real al accidentărilor. Uitaţi-vă ce se întâmplă la FCSB. Noi nu suntem pregătiţi să jucăm două meciuri la rând cu aceeaşi formulă. În plus, la noi nu există titular, iar acum am fost obligaţi de situaţie să apelăm la această formulă.
Nu ne poate acuza nimeni. Am dominat clar, iar aceste cluburi care ne acuză încearcă să-şi ascundă lipsa de performanţă şi rezultate pe spatele nostru. Nu aş vrea să fiu considerat răutăcios, dar după meciul lui Dinamo la Gaz Metan, când dacă Dinamo făcea un egal eram în playoff… Dinamo juca foarte bine, dar nu a putut face un egal. Noi nu am acuzat, nu vorbim despre asta”, a declarat Gică Popescu la TV Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...