SE CUNOSC GAZDELE BARAJULUI

Date:

Federaţia Română de Fotbal a stabilit pe 19 iunie, prin tragerea la sorţi efectuată la Casa Fotbalului, prima echipă gazdă a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 2, sezonul 2020/2021, rezultate în urma deciziei forului condus de Răzvan Burleanu de a „îngheţa” actuala ediţie a Ligii 3 din cauza pandemiei de COVlD-19. Participantele sunt Unirea Slobozia, Mostiştea Ulmu (Seria 2), Progresul Spartac, CSM Slatina (Seria 3) şi Fotbal Comuna Recea şi Minaur Baia Mare (Seria 5).
Tot astăzi, FRF a stabilit cele 14 mini-grupe ale barajului de promovare în Liga 3, iar miercurea trecută a efectuat tragerea la sorţi pentru hotărârea programului meciurilor play-off-ului din Liga 2.
Astfel, în urma tragerii la sorţi de astăzi, a rezultat ca prima echipă gazdă în partidele de baraj pentru promovarea în Liga 2 să fie Mostiştea Ulmu, Progresul Spartac şi Minaur Baia Mare, în întâlnirea cu Unirea Slobozia, CSM Slatina, respectiv Fotbal Comuna Recea.
Datele oficiale de desfăşurare a meciurilor tur/retur ale barajului pentru promovarea în Liga 2 nu au fost stabilite încă de FRF, însă ar putea avea loc la finalul lunii iulie – începutul lunii august.
Meciurile tur ale barajului de promovare în Liga 2:
Seria 2: Mostiştea Ulmu – Unirea Slobozia Seria 3: Progresul Spartac – CSM Slatina Seria 5: Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea

Aerostar Bacău şi U Craiova 1948 SA au promovat direct. Din celelalte trei serii au rezultat meciuri de baraj.
Comitetul de Urgenţă al FRF din 11 mai 2020, validat în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai 2020, a decis ca sezonul 2019-2020 al competiţiei Liga 3 să fie „îngheţat”, fără să se retrogradeze, din cauza pandemiei de COVlD-19.
În ceea ce priveşte promovarea, s-a stabilit că în Liga 2 să meargă echipele clasate pe prima poziţie în fiecare serie, dacă diferenţa faţă de a doua clasate este de minimum patru puncte. Astfel, Aerostar Bacău (Seria 1) şi U Craiova 1948 SA (Seria 4), care s-au încadrat în această regulă în faţa celor de la Foresta Suceava (şapte puncte în spate) şi Şoimii Lipova (13 puncte în spate), au fost declarate direct promovate.
Altfel, în celelalte trei serii, unde ocupanta locului 1 şi locului 2 s-au aflat la egalitate sau despărţite de maximum trei puncte, s-a decis ca învingătoarea unui baraj în dublă manşă să promoveze în Liga 2. Au rezultat meciurile dintre Unirea Slobozia şi Mostiştea Ulmu (Seria 2; echipe despărţite de trei puncte), Progresul Spartac şi CSM Slatina (Seria 3; echipe aflate la egalitate) şi Fotbal Comuna Recea şi Minaur Baia Mare (Seria 5; echipe despărţite de două puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...