SĂRACI, DAR FERICIŢI

Date:

Academica Clinceni a obţinut o victorie importantă în faţa Chindiei Târgovişte, 1-0, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1. Ilie Poenaru este fericit şi susţine că prestaţia jucătorilor săi a fost una bună.
Academica Clinceni a urcat pe poziţia a 10-a din play-out-ul Ligii 1, cu 20 de puncte obţinute. De cealaltă parte, Chindia Târgovişte a căzut pe loc de „baraj”, cu 17 puncte obţinute.
Antrenorul Academicei Clinceni a vorbit şi despre scandalul de dopaj în care se află Paul Pîrvulescu şi susţine că îşi doreşte foarte mult ca acesta să se întoarcă la antrenamente, deoarece numărul jucătorilor cu experienţă din lot este deficitar.
„Cele 3 puncte sunt importane. Ţinând cont că suntem la al treilea meci în această săptămână… este o presiune fizică şi psihică. E important că dupa 2 etape nu primim gol.
În orice moment se pot întâmpla tot felul de situaţii şi poţi oricând pica în subsolul clasamentului. Sunt întârzieri salariale de 3 luni, dar chiar acum am primit promisiuni că într-o foarte scurtă perioadă se vor rezolva. Conducerea este foarte serioasă. Băieţii au primit astăzi o primă. Asta ne dă nouă speranţa că lucrurile se vor îndrepta.
Paul Pîrvulescu este chemat pe 6 iulie la comisie şi sper ca după să revină la antrenamente, pentru că, vă spun sincer, suntem puţini jucători. Sunt mulţi copii şi puţini jucători cu experienţă”, a declarat Ilie Poeanaru, pentru Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...