NOI CRITERII DE CLASIFICARE ALE ACADEMIILOR DE FOTBAL

Date:

Comitetul Executiv al FRF întrunit joi, 25 iunie, a decis modificarea termenului de anunţare a clasamentului celor mai bune academii de fotbal în 2020.
În ceea ce priveşte Clasificarea Academiilor, Comitetul Executiv a aprobat modificarea Regulamentulului cu privire la funcţionarea, organizarea şi desfăşurarea activităţii comisiilor implicate în procesul de evaluare şi clasificare a academiilor de juniori, precum şi modalitatea de comunicare a rezultatelor evaluării.
Iată noile texte de Regulament: Art. 12, alin (1) din Anexa II:
Calendarul activităţilor de clasificare a academiilor de juniori, programul de funcţionare al Comisiilor de Clasificare şi modalitatea de comunicare, pentru orice club solicitant:

  • 2 MARTIE 2020 – Termen limită pentru depunerea cererii de înscriere pentru clasificare a academiei la Departamentul Competiţii Juniori ai FRF (mail, poştă sau fax);
  • 20 MAI 2020 – Data limită de depunere a documentaţiei (serviciu de curierat rapid);
  • 30 IUNIE 2020 – Comunicarea Raportului Preliminar al Comisiei de Clasificare (mail);
  • 1 – 8 IULIE 2020 – Perioada în care cluburile pot să îşi exprime opinia cu privire la Raportul Preliminar şi să completeze documentaţia (curierat rapid);
  • 21 IULIE 2020 – Comunicarea hotărârilor

Comisiei de Clasificare (mail);

  • 22 – 27 IULIE 2020 – Depunerea cererilor de apel împotriva hotărârilor Comisiei de Clasificare (mail);
  • 7 AUGUST 2020 – Comunicarea deciziei Comisiei de Apel pentru Clasificare (mail).

Art.12 alin. (2) şi (3) din Anexa II:
(2) În procesul de evaluare al academiilor de copii şi juniori pentru anul competiţional 2020/2021 nu se vor mai efectua vizitele de lucru ale experţilor FRF la sediile academiilor de fotbal.
(3) a) Cluburile care au depus documentaţia pentru clasificarea academiei vor comunica Departamentului Competiţii, la adresa de e-mail
clasificare.academii@frf.ro, dacă de la data auditării au intervenit modificări la infrastructura şi/sau la facilităţile academiei, în sensul prevăzut de prevederile Capitolului 6 – Infrastructură şi Facilităţi din Regulament. În caz afirmativ clubul va trimite un înscris cu aceste informaţii însoţit de imagini foto elocvente care confirmă modificărilor efectuate.
b) Cluburile care au depus pentru prima oară documentaţie pentru clasificarea academiei vor comunica printr-un document informaţii despre condiţiile şi facilităţile de antrenament de care dispun conform cerinţelor Capitolului 6, Infrastructură şi Facilităţi din Regulament. Cluburile vor ataşa şi imagini foto care confirmă veridicitatea informaţiile prezentate. Documentele adresate Comisiei cu privire la infrastructura şi facilităţile academiei, vor fi semnate de reprezentantul legal al clubului, ştampilate şi înregistrate la clubul a cărei academie este evaluată.
c) Documentele mai sus menţionate vor putea fi depuse până la data limită stabilită pentru exprimarea opiniei cu privire la Raportul Preliminar şi pentru completarea documentaţiei suplimentare, respectiv până la 08 iulie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...