DECIZN DE ULTIMA ORA ALE FRF

Date:

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 25 iunie 2020, întrunit în mod statutar, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Kyros Vassaras absentând motivat, adoptă următoarele decizii:

  • Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 16 din 05.06.2020.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 17 din 09.06.2020.
  • Aprobă cu majoritate (3 voturi împotrivă şi o abţinere a domnului Emilian Hulubei, exclusiv cu privire la cuantumul amenzilor) de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 18 din 12.06.2020 cu amendamentul că sumele provenite din eventualele sancţiuni dictate pentru nere-spectarea protocolului medical vor fi distribuite către celelalte

cluburi din eşalonul respectiv, cluburi care nu au încălcat protocolul, cu menţiunea că pentru Liga 2, dacă este sancţionat un club, sumele respective se vor distribui doar către cluburi participante în play-off-ul stabilit pentru finalizarea sezonului 2019/2020.

  • Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 19 din
    13.06.2020.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi completarea componenţei Comisiei de Recurs prin numirea în calitate de membru al acesteia a domnului George Alexandru
    ILIE.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea mandatului

acordat comisiilor jurisdicţionale ale FRF în componenţa actuală până la data încheierii anului competiţional 2019/2020.

  • Amână dezbaterea solicitării LPF de modificare a calendarului competiţional al Ligii 1 şi implicit a datelor de desfăşurare a barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga 1, urmând ca reprezentanţii FRF şi LPF să poarte discuţii în acest sens. Se împuterniceşte Comitetul de Urgenţă pentru a adopta datele care vor fi stabilite în urma întâlnirii anterior menţionate.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi ca jocurile contând pentru promovarea în Liga 2 să se desfăşoare la datele de 5 august 2020 şi 9 august 2020.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi creşterea la 5 a numărului de schimbări permise în jocurile din cadrul barajului pentru promovarea în Liga 2 şi a jocurilor din cadrul barajului de promovare în Liga 3.
  • Amână modificările Regulamentului de desfăşurare a barajului pentru promovarea în
    Liga 3, ediţia 2020 – 2021.
    Comitetul de Urgenţă este împuternicit să adopte o decizie în acest sens când se vor stabili

formele finale ale documentului.

  • Aprobă perioada de transferuri din vara anului 2020 în perioada 14 iulie 2020 – 5 octombrie 2020, atât pentru fotbalul masculin, cât ş ipentru cel feminin.
  • Amână stabilirea modalităţii de încheiere a Ligii Elitelor U19, sezon 2019/2020 conform propunerii Departamentului Competiţii. Comitetul de Urgenţă este împuternicit să adopte această decizie ulterior datei de 1 iulie 2020.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea Regulamentului privind clasificarea academiilor de copii şi juniori conform propunerii prezentate.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi propunerile formulate de Comisia de Fotbal Feminin astfel cum sunt acestea prezentate în documentul aferent acestui subiect, anexat prezentei hotărâri.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi propunerile managerului de certificare cu privire la modificarea termenelor procesului de monitorizare financiară a cluburilor licenţiate pentru Liga 1.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi criteriile de departajare a

echipelor aflate la egalitate de puncte la sfârşitul play-offului de promovare din Liga 2, astfel cum au fost acestea propuse de către Departamentul Competiţii al FRF (Anexa).

  • Aprobă cu unanimitate de voturi criteriile de departajare a echipelor aflate la egalitate de puncte la sfârşitul play-offului de promovare din Liga 4 înLiga 3, astfel cum au fost acestea propuse de către Departamentul Competiţii al FRF (Anexa).
  • Perioada în care jucătorii amatori pot formula cererile de încetare a legitimării, prevăzută la art. 4.19 din RSTJF, va fi 15iulie –
    25 iulie 2020.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea cu 10 zile a termenului prevăzut la art. 6 alin. 6 din Regulamentul privind condiţiile de participare în Liga a 2-a, noul termen fiind 10 iulie 2020, prin urmare deciziile organismelor jurisdicţionale se vor pronunţa în perioada 15 – 20 iulie 2020 – Comisia de Disciplină şi Etică, respectiv 25 – 30 iulie -Comisia de Recurs, recursul putând fi formulat în faţa TAS până la data de 5 august inlcusiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...