Investiţii majore la Vulcana Pândele

Date:

Deşi asupra societăţii planează o stare de incertitudine, în comuna Vulcana Pândele, administraţia locală, condusă de primarul Radu Vasile nu a oprit lucrările şi merge înainte cu speranţa că vor veni şi vremuri mai bune.
Administraţia de la Vulcana Pandele a adus şi anul acesta un suflu proaspăt în infrastructura locală. S-a muncit mult şi temeinic, iar rezultatele nu au încetat să apară. Sunt investiţii pe care primarul Radu Vasile le-a considerat prioritare pentru comunitate. Anul acesta, a fost demarat ptoiectul „Reabilitare şi modernizare DC 139 în comuna Vulcana

Pandele, zona Toculeşti. Este vorba despre o investiţie care a vizat turnarea unui covor asfaltic pe DC 139, în lungime de 1,7km, terasamente şi marcaje rutiere. Valoarea investiţiei este de 450.000 lei, şi s-a realizat în baza unui asocieri între Primăria Vulcana Pandele şi CJ Dâmboviţa, cote de cofinantare – 60% din valoarea totală fiind asigurată de Primăria Vulcana Pandele şi 40% de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa. În câteva săptămâni se vor finaliza terasamentele şi marcajul rutier. Prin această investiţie mult aşteptată de locuitorii din zonă, administraţia locală condusă de edilul Radu Vasile a reuşit să bifeze o altă doleaţă a comunităţii.
Tot în acest an, administraţia locală de la Vulcana Pandele a reuşit să finalizeze o altă investiţie ce a vizat realizarea unui sistem de colectare şi evacuare ape pluviale pe strada Maistoru din satul Gura Vulcanei prin amenajare şanturi betonate şi podeţe şi amenajarea văii de scurgere în pârâul Vulcana. Investiţia s-a realizat din buget local, iar edilul Radu Vasile spune că astfel de investiţii vor viza şi alte zone din comuna Vulcana Pandele.
Edilul Radu Vasile şi-a dat seama că trebuie să investească în viitor, mai exact în copii. Aşa că toată strădania e îndreptată spre a le oferi lor condiţii cât mai bune.
La Şcoala Gura Vulcanei, pentru că nu aveau unde să facă sport, deoarece nu există un teren de sport, Radu Vasile, primarul comunei Vulcana Pandele şi Consiliul Local au făcut un dar elevilor: au amenajat cu bani din bugetul local un teren de sport multifuncţional. Terenul a încântat elevii, deoarece pot juca handbal, baschet, fotbal, volei, tenis şi pot face orele de sport în condiţii extrem de civilizate.
Şcoală nouă, la standarde europene, cu finanţare prin PNDL la Vulcana Pandele, cu apă curentă, apă caldă şi toalete în interior, cu săli de clasă moderne şi dotări la standarede europene, investiţie în plină desfăşurare.
Veşti bune şi pentru iubitorii sportului rege – fotbalul din Vulcana Pandele, mai cu seamă pentru cei care practică, susţin sportul şi sportivii!
Un fost teren denivelat prinde viaţă în timp ce s-a transformat în noul stadion din Vulcana Pandele. Suprafaţa de joc are un gazon, gard împrejmuitor iar în momentul de faţă acesta se află în stadiul de întreţinere, tundere şi irigare. Administraţia locală doreşte finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor, astfel ca toţi iubitorii sportului rege – fotbalul din Vulcana Pandele să poată juca în condiţii decente.
La finele anului trecut, la Vulcana Pandele, au fost inaugurate alte obiective de investiţii. Este vorba despre un loc de joacă în satul Lăculeţe Gară şi betonarea a cinci străzi, patru din Gura Vulcanei şi una din Lăculeţe Gară.
Primarul Radu Vasile, nu în ultimul rând, a dorit să aducă mulţumiri tutror celor care au sprijinit demersurile iniţiate, care au înţeles şi au susţinut strategia locală de dezvoltare.
De asemenea, a dotit să le mulţumească tuturor cetăţenilor, care au venit cu propuneri constructive, cei care iau sesizat deficienţele specifice din teritoriu. Toate acestea nu pot decât să îl determine încă o dată, pe edilul Radu Vasile să îşi asume cu onoare promisiunea de a continua să fie aproape de cetăţeni şi să îi asigure că încrederea lor în dânsul nu va fi în zadar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...