Urban Titu. UN FOTBAL SPECTACULOS ÎN PRIMA REPRIZA

Date:

sportÎn partida amicală cu C.S. Afumaţi, disputată pe stadionul Orăşenesc din Titu, Urban a făcut o primă repriză bună (scor 2-2) şi o alta modestă (0-1). Scorul final a fost 2-3 (Alexandru Roman – min. 11, Ciocotoiu 50 – Vincene 11, Surugiu 57, Vrabie 94).
Sub aspect tactic, Nicu Croitoru şi-a aşezat echipa, în prima repriză, într-un 4-5-1, cu apărare avansată şi atacuri aşezate. Surprinşi de replica adversarilor, ilfovenii au acţionat cu turaţie medie. Urban Titu a condus cu 1-0 (Alexandru Roman) şi 2-1 (Ciocotoiu), dar a fost egalată de Vincene (1-1) şi Surugiu (57) foarte repede.
în această parte a jocului a asistat la un fotbal spectaculos, plin de viaţă. Urban a arătat extrem de articulată, a avut stăpânire de sine, n-a slăbit ritmul.
Chiar dacă a primit două goluri, Dumitrescu n-a apărat rău. A fost bine protejat de un careu defensiv, Dan, Tudose, Butoi, Albu, care i-au avut ca adversari pe atacanţii Vlada şi Ionică, sprijiniţi de pe benzile laterale de Vincene (pe dreapta) şi Chirilă (pe stânga). Apoi, mijlocaşii centrali Lambă şi T. Calofir au avut mult de furcă cu Piko şi Surugiu.
Atacantul împins, Alexandru Roman, şi mijlocaşul defensiv, Ciocotoiu, le-au făcut mari probleme lui Velicu şi Mogoş şi l-au învins câteodată pe portarul Obretin.
în repriza secundă, jocul a fot confuz şi încâlcit. Atacanţii au găsit cu greu calea spre buturile adverse. în această parte a jocului, Urban, cu Mihăilescu şi Cloşcă în
probe, n-a realizat mai nimic. Nimeni nu s-a încumetat să tragă la poartă. Nimeni n-a avut măcar o sclipire tactică. Nici măcar o scânteie.
Nici echipa din Ilfov (antrenor Vasile Neagu) n-a avut o prestaţie bună. A marcat un gol, prin fundaşul Vrabie (94), care a adus scorul la 2-3, apoi s-a remarcat prin pragmatism. A securizat scorul fără să deseneze trasee tactice. A anihilat firava ofensivă a Urbanului. Cei doi jucători aduşi de la GSA Nucet, T. Calofir şi Dobre, s-au mişcat destul de bine.
Atacantul Săndulescu a revenit după o vacanţă în Spania, dar n-a avut la el gloanţe pentru poarta lui Mihalache.
Miercuri, 17 iulie, Urban Titu va pleca în cantonament la Govora. Dar înainte se va abate la Râmnicu Vâlcea, unde va juca, în Cupa României, cu Hidroelectrica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un nou contingent de pompieri dâmbovițeni acționează în zonele afectate de inundații din județul Galați 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului...

Un bărbat a fost reținut pentru 30 de zile  pentru că a încalcă ordinul de protecție

În  urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției...

Un incendiu a izbucnit la un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au intervenit prompt

Flăcările au cuprins un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au...