VIDEO. CUPA ROMÂNIEI MULT ZGOMOT PENTRU MAI NIMIC! VOINŢA PIETROŞIŢA – F.C.M. TÂRGOVIŞTE 0-2

Date:

fcmMeciurile din cadrul CUPEI ROMÂNIEI, indiferent de nivelul la care se dispută, stârnesc ambiţii nebănuite, orgolii şi dorinţe ce depăşesc raţionalul.
Până la un punct este de înţeles, ca orice întrecere sportivă, trebuie să aibă dorinţă de victorie. Dar aceasta în anumite limite ale credibilului.
Partida de la PIETROŞIŢA dintre câştigătoarea CUPEI ROMÂNIEI, faza judeţeană, şi divizionara Ligii a 3-a F.C.M. TÂRGOVIŞTE, a avut momente „crâncene” înaintea jocului, între conducerea
clubului din PIETROŞIŢA şi
câţiva jucători.
Aşa cum spuneam, e bine să-ţi cântăreşti şansele chiar dacă în competiţia K.O. s-au văzut multe surprize greu de digerat, totuşi trebuie să iei în calcul că evoluai împotriva echipei F.C.M. TÂRGOVIŞTE, un brand în fotbalul naţional.
Trecând peste aceste precizări, cei din PIETROŞIŢA au făcut tot ce le-a stat în putere ca în ultimele 10 ore să legitimeze anumiţi jucători, consideraţi valoroşi, gata să câştige singuri meciul.
Pentru asta s-au stricat prietenii, s-au certat, ameninţat pe transferuri, pe contracte, pe câţiva jucători care, până la urmă nu le-a folosit prea mult. Cu câteva ore înaintea jocului, încă se mai negocia între conducători, încă nu se ştia precis pe ce jucători va conta VOINŢA PIETROŞIŢA.
S-a găsit înţelegere la sediul A.J.F. DÂMBOVIŢA, s-a stat cât a fost nevoie pentru ca cei din PIETROŞIŢA să-şi rezolve cum poftesc acei jucători doriţi (5), gata să câştige partida.
Ce au uitat, sau mai bine zis ce nu ştiu cei din PIETROŞIŢA, că ai nevoie de ECHIPĂ, nu de jucători transferaţi pe ultima sută de metri, consideraţi valoroşi, că vor alcătui un colectiv unit, sudat, o echipă mai valoroasă decât a adversarului.
Dar îi înţelegem pe cei din PIETROŞIŢA, ambiţiile i-au mânat spre un presupus rezultat surpriză, unic în istoria comunei. N-a fost să fie, poate altă dată.
S-au convins că fotbalul poate aduce mulţi spectatori, chiar şi spre secţiile de vot…
De partea cealaltă,
F.C.M. TÂRGOVIŞTE nu mai
are nevoie de prezentare. Ce trebuie spus este faptul că patronul clubului, domnul GHIORGHI ZOTIC a întrunit lotul cu doar două zile înaintea meciului de CUPĂ.
Nu şi-a făcut probleme deoarece ştia că are ECHIPĂ, nu doar jucători. Indiferent ce s-ar comenta, aceştia au evoluat ani mulţi prin Liga a 2-a şi a 3-a, aveau experienţă şi nu cred că vreun jucător de la F.C.M. TÂRGOVIŞTE credea că vor pierde.
De fapt, F.C.M. nu s-a prezentat nici cu noul antrenor pe banca tehnică, echipa fiind condusă mai mult din teren decât de pe margine, de ZEGHERU, GÂLDĂU şi COMAN.
Dacă parcurgem componenţa echipei prezente la PIETROŞIŢA, vom constata că sunt în mare parte jucători de mare perspectivă, de viitor. Pe aceştia (şi alţii) se va alcătui noua echipă F.C.M. TÂRGOVIŞTE.
RADU ZEGHERU – M. CERNEA, G. COMAN, I. ANGHEL, M. NEAGU, A. TIM-
OFTE (46 – LEŢU), G. ENESCU, A. GÂLDĂU, A. DAIA (90 – LUNGEANU), A.
POPA, G. DRAGNEA (46 –
MÂNDRU).
A lipsit nemotivat DRAGOŞ GRIGORE, plecat de
la echipă fără să anunţe. Dacă GRIGORE nu se prezintă luni, 22 IULIE, la club pentru a-şi clarifica situaţia, conducerea clubului se vede nevoită să acţioneze conform R.O.A.F., art. 18 şi R.O.I.
Au revenit la echipă
FLORIN LEŢU (împrumutat la F.C. ANINOASA), NEDELCU (UTCHIM GĂEŞTI), TRONARU
(FLACĂRA MORENI).
Lotul cu care se va ataca noul campionat 2013- 2014, îl vom şti numai după instalarea noului antrenor (22.07.2013, ora 10:00)
Aşadar, calculul făcut de cei din PIETRIŞIŢA cum că vor aduce aici echipe din Liga a 2-a, a fost hazardat, nerealist.
Acum, în turul următor,
merge F.C.M. TÂRGOVIŞTE.
Pe 31 iulie, încă nu se ştie cu cine se va împerechea sau unde va juca F.C.M., dar asta are mai puţină importanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...