C2 O SERIE INFERNALĂ

Date:

SPORTPe 16 august, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, se dă startul într-o nouă ediţie de campionat în Liga a 3-a. Judeţul Dâmboviţa este reprezentat, în această competiţie, de trei echipe: F.C.M. Târgovişte, Chindia Târgovişte şi Urban Titu. Obţinuse dreptul de a evolua în acest eşalon şi Gloria Corneşti, după 1-0, la Strejnic, cu F.C. Chitila, dar din cauza problemelor financiare a renunţat.
în sezonul 2013-2014 acest eşalon se va desfăşura după un nou format cu patru serii a câte 18 echipe.
Deja aceste serii s-au creionat, urmând să fie aprobate de Comitetul Executiv al F.R.F., luni, 5 august.
Seria a 2-a pare cea mai puternică. Este alcătuită din: Juventus Bucureşti, Metaloglobus Bucureşti, Dinamo 2 Bucureşti (retrogra- dată din Liga a 2-a), CS. Ştefăneşti, CS. Afumaţi, CS. Baloteşti, Progresul Cernica, Popeşti Leordeni, Inter Clinceni, CS. Corbeanca (Ilfov), Conpet Ploieşti (Prahova), Viitorul Axintele, Rapid Feteşti (Ialomiţa), Dunărea Călăraşi (Călăraşi), Callatis Mangalia (Constanţa), F.C.M. Târgovişte, Chindia Târgovişte, Urban Titu (Dâmboviţa). Este posibil ca până luni să intervină unele modificări.
Echipele S.C.M. Râmnicu Sărat şi Victoria Chirnogi au renunţat la competiţie, iar Viitorul Domneşti a oferit locul echipei Popeşti Leordeni (!).
O echipă a promovat (C.S. Corbeanca), două echipe au retrogradat din Liga a 2-a: Chindia Târgovişte şi Dinamo 2 Bucureşti.
Această serie este una infernală. Este pe departe cea mai tare din cele patru. In componenţa ei sunt trei echipe din Bucureşti, şapte din Ilfov, trei din Dâmboviţa, una din Prahova, două din Ialomiţa, una din Călăraşi, una din Constanţa.
Surprinde faptul că două echipe prahovene, Fortuna Brazi şi C.S.M. Câmpina, nu evoluează în această serie la fel ca şi Conpet
Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A fost panică mare la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște 

Pompierii au fost solicitați să intervină la Spitalul Județean...

Ard câmpurile în tot județul Dâmbovița 

Incendiu puternic de vegetație uscată în orașul Răcari, sat...

Accident rutier produs în localitatea Teiș

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...