F.C. Municipal Târgoviste. Un regim de pregătire sever

Date:

fcmCa să aibă o evoluţie bună, şi implicit, rezultate cu Municipal Târgovişte, antrenorul Gigi Manea va institui un regim de pregătire foarte sever. „Tunarii” târgovişteni vor avea parte de antrenamente tari, care să le crească rezistenţa fizică. Acestea se vor desfăşura în incinta stadionului Academia Ghiorghi Zotic, pe drumul spre tabăra de la Mărgineanca şi pe alte trasee variate ştiute de Gigi Manea, aflate în incinta comunei Şotânga.
Zilele de chin vor începe pe 4 februarie şi vor ţine două săptămâni.
Pentru a evita unele accidentări, Gigi Manea vrea să amâne meciul amical programat iniţial pe 9 februarie, cu Concordia 2 Chiajna, în deplasare. Este posibli ca partida cu echipa antrenată de Dumitru Bolborea şi Cristi Bălaşa să se dispute altădată.
Coman şi A. Tudose, primii veniţi
Formaţia de pe malul drept al lalomiţei se va întări destul de consistent în această iarnă. Deja au venit Gabriel „Mela” Coman (31 de ani, de la Urban Titu) şi Adrian Tudose (18 ani, împrumutat la A.S. Docieşti). Primul va da siguranţă apărării, iar al doilea va acoperi locul lăsat liber de plecarea portarului Alexandru Bărboiu la Sepsi Sfântu Gheorghe (locul 2 în Liga a 4-a Covasna). Alături de Coman şi A. Tudose vor mai veni la gruparea roş-albastră şi alţi jucători. După sfârşitul turului au părăsit Municipalul jucătorii Cristi Negotei (în probe la C.S. Severin) şi Gheorghe Trică (curtat de PAS Pucioasa).
Revanşa faţă de fotbal
Returul de campionat va fi o adevărată revanşă a jucătorilor de la Municipal. Faţă de ei înşişi, faţă de fotbal.
E o bună oportunitate pentru Penescu, Mândru, Lungeanu, Popa, Dragnea, Timofte să arate că se poate conta pe ei. Aceştia n-au făcut un tur de campionat prea reuşit. Au posibilitatea să se mai scoată. E de datoria lor să confirme.
Antrenorul Gigi Manea le-a dat şi le va reda plăcerea de a juca. Mai mult, le va da încredere şi îi va face să se simtă din nou fotbalişti.
Un tip precis în acţiuni
„Municipal va fi o
echipă tăvălug, care va avea rezultate şi va mulţumi pe toată lumea în returul de campionat”, ne-a declarat antrenorul Gigi Manea. Vin cu o completare. Pentru asta trebuie multă muncă în perioada precompetiţională. Un volum mare de muncă se face cu disciplină. Fără să fie „o mână de fier”, Gigi Manea a reuşit să îi ţină în frâu pe fotbalişti, mai mereu frământaţi. E un tip calculat, horărât, precis în acţiuni şi cu intrare la suporteri.
Se aşteaptă ca Municipal să aibă un parcurs remarcabil în returul de campionat. Pentru a avea rezultate, trebuie prospeţime, curaj, forţă, o notă sobră şi chef de fotbal.
Adrian Grigore nu duce lipsă de creativitate
în ciuda faptului că a fost monitorizat de mai multe grupări, Chindia Târgovişte, Fortuna Brazi, Sportul Studenţesc Bucureşti, mijlocaşul Adrian Grigore n-a fost ofertat (până acum) de nimeni.
Echipa din Curtea Domnească îl poate transfera. Poate fi util pentru formaţia antrenată de Eusebiu Tudor. Nu duce lipsă de creativitate, are simţul porţii, are atitudine şi agresivitate. Apoi, îl recomandă şi tinereţea. Are 19 ani şi se comportă ca un luptător serios şi disciplinat.
A fost convocat la lotul naţional (1993) de către selecţionerii Florin Cheran şi Ovidiu Stângă. Aici a fost coleg cu Fl. Matei (Cesena), Vătejelu (CSM Râmnicu Vâlcea), Manyur (Dinamo), Belu (Concordia Chiajna).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un nou contingent de pompieri dâmbovițeni acționează în zonele afectate de inundații din județul Galați 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului...

Un bărbat a fost reținut pentru 30 de zile  pentru că a încalcă ordinul de protecție

În  urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției...

Un incendiu a izbucnit la un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au intervenit prompt

Flăcările au cuprins un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au...