CURSURI GRATUITE DE DEZVOLTARE PERSONALA

Date:

Europe Direct TârgovişteÎn fiecare zi de marţi, de la ora 15.00, Centrul Europe Direct Târgovişte organizează cursuri de dezvoltare personală pentru adolescenţi. Foarte mulţi oameni se plâng că nu au bani de cursuri, că nu au timp şi, totuşi, acest curs îl faci după orele de curs, fără să plăteşti bani. Ce poţi învăţa printre altele: cum activităţile nonformale te pot ajuta să te cunoşti mai bine ca orice altă activitate şi cum să lucrezi în echipă în mod eficient. îţi poţi afla şi depăşi limitele, îţi poţi creşte cantitatea de energie pe care o a ai precum şi starea de bine şi de fericire. Pe lângă asta, activităţile nonformale te pot ajuta şi în creşterea încrederii în sine şi a atracti-vităţii, dar mai ales cum să comunici cu cei din jurul tău şi să vorbeşti în public. Cum eşecul nu este decât un element firesc în evoluţia oricărui om, cădem doar ca să învăţăm să ne ridicăm. Un eşec nu trebuie să ne bage în depresie, ci să ne ambiţioneze să încercăm din nou, cu lecţiile învăţate. Succesul nu este până la urmă decât să sari din eşec, în eşec, până ai reuşit folosind doar experienţa de viaţă personală. Cum atitudinea şi mentalitatea sunt una dintre cele mai mari comori pe care un om le poate avea şi dacă ele sunt sănătoase, toate rezultatele noastre vor fi pe măsura convingerilor noastre, iar rezultatele pot fi îmbunătăţite dăruind celor cu care comunicăm un feedback întotdeauna pozitiv. Cum obiceiurile noastre sunt acele comportamente automate pe care le facem zilnic şi dacă ele sunt proaste, ne aduc rezultate proaste. Că singurul mod în care se poate produce schimbarea în viaţa unui om este prin schimbarea obiceiurilor zilnice şi motivaţia, entuziasmul sau voinţa nu sunt suficiente, pentru că se consumă repede.
Cum să vorbim şi cum să relaţionăm cu alţi oameni, cum să învăţăm să îi privim ca fiind colegii noştri de suferinţă şi să dăm o mână de ajutor celor aflaţi la nevoie.
Cum, atunci când îţi urmezi pasiunea, beneficiile sunt de zeci şi sute de ori mai mari decât atunci când te mulţumesc cu siguranţa şi confortul unei slujbe care îţi oferă doar un venit mic şi constant, fără să îţi dea plăcerea lucrurilor făcute de tine, fără să îţi dea sentimentul că pui o cărămidă pentru a face lumea mai bună prin talentele tale.
Sunt foarte multe alte lucruri care pot fi învăţate la acest curs. Toţi participanţii sunt învăţaţi cum să folosească oportunităţile puse la dispoziţia tinerilor de către Uniunea Europeană, prin programe dedicate lor cu privire la bursele de studii pentru elevi, studenţi, masteranzi etc., cum poţi să aplici pentru un stagiu gratuit la instituţiile UE, cum poţi să te implici într-un proiect cu finanţare europeană de tineret etc., etc.
Aşa cum am menţionat de la bun început, cursul este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...