ATENŢIE, F.C.M. TÂRGOVIŞTE ESTE CLUB PRIVAT!

Date:

fcm targovisteDin cauza unor manifestări periculoase, îndreptate într-o singură direcţie, mă văd nevoit să le reamintesc unele lucruri unora care, până nu demult, au „mâncat o pâine albă” de la F.C.M. TÂRGOVIŞTE.
Atunci le era bine, cântau pe la chefuri, se distrau, se plimbau pe banii patronului
F.C.M. TÂRGOVIŞTE prin
toată ţara.
Păcat că, astăzi, aceiaşi indivizi au o cu totul altă atitudine faţă de un OM, de un club la care, cum spuneam, au dus-o „împărăteşte” cât au fost loiali. Ce uită ei, deşi sunt convins că ştiu, acest club este PRIVAT, iar baza sportivă de la ŞOTÂNGA are acelaşi statut.
Orice lege din lumea asta protejază proprietatea privată de indivizi periculoşi sau rău intenţionaţi.
Atâta timp cât la jocuri nu se plătesc bilete la intrare, nimeni, dar absolut nimeni, nu are dreptul să-i ceară socoteală patronului despre realizările echipei, despre jucători sau oficiali din cadrul clubului.
Poţi veni la meci, îţi place sau nu, poţi pleca când vrei, atâta timp cât tu nu cotizezi cu nimic – cine îţi dă dreptul să-ţi dai cu părerea, cu presupusul, să jigneşti, să aştepţi ca cineva să-ţi dea ţie socoteală, când echipa pierde sau câştigă. Nu-ţi convine ceva, rămâi acasă la tine, nu eşti invitat, nu ai acreditare, nu ai dreptul să ceri socoteală nimănui. Există alte cluburi care trăiesc din bani publici, acolo aveţi dreptul să-i întrebaţi pe conducători cum cheltuiesc banii noştri, ai tuturor. Singurul club privat din DÂMBOVIŢA este o mare realizare, dacă astăzi, în condiţiile date, mai este în activitate. Nu contează, deocamdată, locul din clasament. Despre asta vom mai vorbi.
Contează că F.C.M. TÂRGOVIŞTE cel mai vechi club din DÂMBOVIŢA, cel care deţine palmaresul şi brand-ul în fotbalul dâmboviţean, fiind în activitate.
Nu ştiţi, nu aţi văzut că cele două terenuri de joc de la ŞOTÂNGA, zilnic, sunt ocupate de zeci de copii şi juniori de toate vârstele, că F.C.M. mai are o echipă în activitate şi în campionatul judeţean?
Toate acestea sunt susţinute de un singur OM, şi nimeni nu are dreptul să-l jignească, să-l tragă la răspundere pentru ceea ce face cu banii săi. Aici activează 3 echipe de copii şi juniori şi două de seniori.
Deocamdată, nu sunt rezultate pe măsura investiţiilor, dar în mod sigur vor veni şi acestea. Aşadar, nu vă mai luaţi de un club privat, în cel mai bun caz nu-l mai mediati-zaţi, lăsaţi-l în pace, atâta timp cât nu sunt decât banii patronului. Concentraţi-vă „forţa” şi „priceperea” la cluburile cu bani publici. Sau de acolo este altă „vacă de muls”? Dacă aveţi, „umblaţi” puţin la caracter…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...