Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal AFC Chindia Târgoviște – FC Petrolul Ploiești, marți, 31.10.2023

Date:

Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești și Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița asigură măsuri de ordine publică la meciul de fotbal AFC Chindia Târgoviște – FC Petrolul Ploiești, marți, 31.10.2023, începând cu ora 18:00, pe Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, se va disputa partida de fotbal din Cupa României.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță și fair-play a spectacolului sportiv, Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești și Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, vor lua măsuri pentru desfășurarea partidei de fotbal în condiții optime și vor asigura siguranța participanților la acest eveniment.

Traficul rutier va fi restricționat la nevoie, în zona adiacentă arenei sportive.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 16:00, pe baza biletelor sau abonamentelor  puse la dispoziție de către clubul organizator, care a comunicat că va deschide întreaga arenă sportivă. Totodată, cei care au achiziționat bilet la meciul dintre echipele AFC Chindia Târgoviște și CSM Reșița vor avea accesul gratuit în baza aceluiași bilet, la meciul din Cupa României.

Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.

Accesul suporterilor echipei oaspete, FC Petrolul Ploiești, se va face pe strada Justiției colț cu strada Stelea.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale preventive, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional.

Se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. De asemenea, fumatul în tribune este interzis, fiind permis numai în locurile special amenajate.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, recomandăm spectatorilor:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;

– să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;

– în arena sportivă să ocupe  exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces;

– părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;

– să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator și să nu se implice în incidente sau conflicte care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

Pe această cale, jandarmii mulțumesc  anticipat spectatorilor și suporterilor pentru comportamentul civilizat, dorind să vă asigure de vizionarea spectacolului sportiv, în condiții de siguranță și fairplay !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!