Sala de sport „Andrei Ionuț Radu” va fi pusă la dispoziția tinerilor  din Odobești

Date:

La sfârșitul anului trecut, primarul Niculae Alecu  vorbea cu mândrie și încredere  despre  un proiect de suflet, dedicat în primul rând copiilor și tinerilor din comună o sală de sport la cele mai noi standarde. Finalizase atunci  demersurile pentru construirea unei săli de sport la Odobești, prin Compania Națională de Investiții. Solicitarea a fost aprobată pentru o sală  cu 180 de locuri în tribune, cu vestiare și toate facilitățile. Valoarea investiției depășește nouă milioane de lei fără TVA.

Un alt motiv de mulțumire era legat de  câștigătorul contractului  de lucrări,   un constructor specializat în săli de sport, de la Botoșani. Ei bine, timpul i-a dat  dreptate și sala de sport construită în centrul comunei Odobești este aproape gata de inaugurare.

Este o investiție a fost realizată la parametrii calitativi de excepție, constructorul realizând o adevărată performanță prin finalizarea lucrărilor de construire în numai 7 luni de la primirea ordinului de începere , durata de execuție conform documentației fiind de 24 luni.

„În scurt timp, de această sală de sport vor putea beneficia tinerii comunei noastre pentru a-și petrece timpul liber în mod plăcut!

De asemenea, prin acest proiect, administrația locală își dorește să încurajeze tinerii sa practice sportul.

Această sală de sport, ca și celelalte investiții, reprezintă un pas înainte spre echitate și progres. Este un semnal clar că, indiferent de locul în care ne aflăm, fiecare dintre noi merită acces la facilități de calitate, la oportunități de a ne dezvolta și de a ne îmbunătăți calitatea vieții. Iar pentru acest lucru ne străduim în fiecare zi prin toate proiectele pe care le desfășurăm, pe care le-am implementat sau urmează să le implementăm.

Să ne bucurăm de ea!”, a transmis primarul Niculae Alecu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!