NICIO JUCĂTOARE DE LA CSM TÂRGOVIȘTE, ÎN ECHIPA ETAPEI

Date:

Chiar dacă s-a impus cu 3-0 în deplasarea cu FC Argeș, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște nu a dat nicio jucătoare în garnitura de vis a etapei a 6 a din Divizia A1.

Yelizaveta Ruban, extrema de la Lugoj, este prima jucătoare care bifează a treia prezență în echipa etapei, în cele șase runde de până acum. Daiana Roman, centrul Rapidului și al naționalei României, prinde și ea al doilea loc în Top 6, după disputa din prima etapă. Același lucru și pentru liberoul Diana Vereș, aflată între ”premiante” pentru a doua etapă consecutiv.

Sunt și patru jucătoare care intră pentru prima dată în echipa etapei: Jovana Kocic, Anamarija Galic, Barbora Kosekova și Nika Markovic.

Dragan Nesici obține și el titlul de antrenorul etapei a doua oară, dar lider rămâne Dragan Gajic cu trei prezențe. Dar să vedem echipa etapei și ceea ce au realizat fetele în etapa a 6-a:

EXTREMĂ: NIKA MARKOVIC (Rapid București). MVP-ul partidei etapei, Rapid-Dinamo 3-0, slovena a făcut poate cel mai bun meci al ei de când s-a transferat la Rapid. Cu 14 puncte, dintre care trei blocaje și doi ași, extrema Rapidului a contribuit din plin la victorie. Foarte bună și pe preluare, cu 64% recepție pozitivă și 43% recepție excelentă.

CENTRU: JOVANA KOCIC (Volei Alba Blaj). Jucătoarea Blajului a reușit 7 puncte în meciul cu Corona Brașov, dintre care 5 blocaje. A avut un procentaj de 67%. A și servit foarte bine.

OPUS: ANAMARIJA GALIC (CSO Voluntari). Anamarija a suplinit-o excelent pe titulara Heydi Casanova. A terminat meciul cu 18 puncte, dintre care două blocaje. A avut o eficiență de 44% în atac. A contribuit la victoria cu 3-1 în fața târgu-mureșencelor.

COORDONATOR: BARBORA KOSEKOVA (Rapid București). Pase ideale pentru coechipiere, slovaca și-a păstrat ridicat nivelul jocului pe toată durata partidei. A făcut și trei puncte, toate cu blocajul! Bonus, serviciile ei razante cu fileul care le-au pus în dificultate pe adversare.

CENTRU: DAIANA ROMAN (Rapid București). ”Pe aici nu se trece!”, asta a spus Daiana Roman pe fileul Rapidului. 10 puncte dintre care 5 cu blocajul. 100% eficiență în atac, 5 mingi, toate au găsit podeaua. Daiana rămâne una dintre piesele importante în echipa vișiniilor.

EXTREMĂ: YELIZAVETA RUBAN (CSM Lugoj). Bombardierul Lugojului, Liza a adunat din nou cele mai multe puncte dintre toate jucătoarele, în această etapă: 27! 4 ași serviți, plus o recepție bună de 57%, 17% excelentă. Procentajul în atac, 50%.

LIBERO: DIANA VEREȘ (CSO Voluntari). Cele mai bune cifre pe postul său. Din cele 21 de mingi servite pe ea, Diana a greșit una singură. 62% din baloane au fost rezolvate bine, 48% excelent. Ceea ce nu e puțin lucru.

ANTRENOR: DRAGAN NESIC (Rapid). Rapidul a avut o singură sincopă în primele șase etape, înfrângerea de la Târgoviște. Acum însă, echipa lui Dragan Nesic a jucat exact, fără să le dea mari speranțe adversarelor de la Dinamo. În setul 3 au fost ceva emoții, dar s-a trecut cu bine peste ele. Acolo au și venit câteva schimbări inspirate care au întors soarta setului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!