CĂTĂLIN GOLOFCA S-A DESPĂRȚIT DE CHINDIA ÎN MOD OFICIAL

Date:

Divizionara secundă CSM Slatina își creionează lotul pentru următorul sezon. Clubul oltean a anunțat șase transferuri. Cătălin Golofca, fost jucător la FCSB și CFR, ultima dată la Chindia, fostul dinamovist Cătălin Țîră, David Savu, Alexandru Sima, Paul Toroc și Emilian Pacionel au semnat cu Slatina.

De asemenea, CSM Slatina a anunțat plecările fotbaliștilor Robert Riza, Jhon Mondragon, Valentin Alexandrescu, Alexandru Sălcieanu, Alexandru Ciocâlteu și Mircea Donca.

”Aşa cum se întâmplă, la fiecare echipă, în această perioadă există schimbări în lot. De comun acord, clubul nu va mai conta, în noul sezon, pe serviciile jucătorilor Robert Riza, Jhon Mondragon, Valentin Alexandru, Alexandru Sălcianu, Alexandru Ciocâlteu şi Mircea Donca. Mulţumim tuturor pentru aport şi le urăm succes în continuare!

La capitolul veniri, au fost perfectate înţelegeri cu următorii fotbalişti:

– Cătălin Golofca (33 ani), mijlocaş central. Acesta a evoluat sezonul precedent pentru Chindia Târgovişte, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru Rapid CFR Suceava, FC Botoşani, FCSB, CFR Cluj sau Sepsi.

– Cătălin Ţîră (29 ani), atacant. De-a lungul carierei a mai jucat pentru echipe precum FC Braşov, Viitorul Constanţa, rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti sau Concordia Chiajna.

– David Savu (23 ani), fundaş central care în sezonul precedent a evoluat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

– Alexandru Sima (22 ani), fundaş stânga, sosit de la CS Tunari. Acesta a mai evoluat pentru CSA Steaua, CSM Reşiţa sau AFC Turris Turnu Măgurele.

– Paul Toroc (20 ani), portar ce vine de la CS Dumbrăviţa.

– Emilian Pacionel (23 ani), jucător originar din Caracal, care în stagiunea precedentă a evoluat pentru Progresul Spartac.

Noile înţelegeri sunt valabile de la 1 iulie, jucătorii nou-veniţi având contracte până pe data de 30 iunie cu echipele pentru care au evoluat în sezonul recent încheiat. Bun venit, tuturor!”, a anunțat CSM Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!