DRAGOȘ GOGU A LUAT AUR LA EUROPENELE DE JUDO PENTRU VETERANI

Date:

La Campionatul European de Judo pentru Veterani, sportivul de la CSM Târgoviște, Gogu Dragoș a devenind campion european la categoria 100 kg, grupa de vârstă M1.
Evenimentul, care reunește cei mai buni judoka veterani din Europa, a avut loc într-o atmosferă plină de competitivitate și fair-play. Gogu Dragoș a demonstrat o pregătire fizică și tehnică de excepție, reușind să își învingă adversarii și să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Victoria sa reprezintă nu doar o realizare personală extraordinară, ci și un motiv de mândrie pentru CSM Târgoviște și pentru întreaga comunitate sportivă.
Dragoș a muncit neobosit pentru a atinge acest nivel de excelență, iar rezultatul obținut la Campionatul European de Judo pentru Veterani este o dovadă a dedicării și pasiunii sale pentru acest sport.
„Sunt extrem de fericit și onorat să aduc acest titlu acasă, la Târgoviște. A fost un concurs dificil, dar m-am simțit foarte bine pregătit. Mulțumesc antrenorului, Romel Mușa pentru tot sprijinul oferit”, a declarat Gogu Dragoș după încheierea competiției.
Performanța lui este un exemplu de perseverență și determinare, demonstrând că vârsta nu este un obstacol în calea succesului sportiv. Acesta încurajează tinerii sportivi să își urmeze visurile și să nu renunțe niciodată, indiferent de provocările întâlnite pe drum.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Rolul jurnalismului comunitar: recrutarea reporterilor locali

Jurnalismul comunitar joacă un rol vital în informarea și...

Polițiștii dâmbovițeni  sunt pe urmele cămătarilor 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați...

Accident rutier pe DN71, o persoană a ajuns la spital 

Poliția Orașului Răcari a fost sesizată în această după-amiază...

Bunuri contrafăcute în valoare de 28 milioane lei

Inspectorii vamali au realizat o captură impresionantă, reținând bunuri...
error: Conținutul este protejat!!