DÂMBOVIȚEANCA ANA MARIA VÎRJOGHE JOACĂ PENTRU NAȚIONALA DE BASCHET  3X3 A ROMÂNIEI 

Date:

Pe 15 și 16 iunie, pe terenul amenajat la Universitatea Națională de Educație Fizice și Sport (UNEFS), 15 echipe naționale (8 masculine și 7 feminine), printre care și cele ale României, se vor lupta pentru calificarea la turneul final al FIBA 3×3 Europe Cup, competiție programată între 22 și 25 august la Viena.

La masculin, România (care se pregătește în formula: Coconea, Gavriloaia, Ciotlăuș, Mâinea, Mureșan, Brie și Cochela) va evolua în Grupa A, alături de Letonia, Slovenia și Marea Britanie. În Grupa B se vor întrece Israel, Muntenegru, Grecia și Georgia.

Programul jocurilor naționalei noastre este:

15 iunie

13:15 Slovenia – Romania

16:30 Marea Britanie – Romania

16 iunie

Romania – Letonia

La feminin, naționala noastră (care le are convocate pe Ursu-Kim, Manea, Mititelu, Ferariu M. și Vîrjoghe) este repartizată în Grupa B, împreună cu Letonia, Marea Britanie și Georgia, în vreme ce competitoarele din Grupa A sunt: Israel, Grecia și Slovenia.

Fetele noastre joacă toate meciurile din grupe pe 15 iunie, astfel:

12:00 Romania – Georgia

15:40 Romania – Letonia

18:45 Marea Britanie – Romania

Fiecare din cele două competiții (cea masculină și cea feminină) asigură câte două locuri calificante la FIBA 3×3 Europe Cup 2024, rezervate câștigătoarelor semifinalelor turneului de la București.

Sistemul prevede ca echipele care câștigă grupele să se califice direct în semifinale, în vreme ce ocupantele locurilor 2 și 3 să joace „încrucișat” în faza sferturilor de finală.

Programul și rezultatele competiției se pot vizualiza pe pagina oficială a evenimentului, în vreme ce toate partidele se vor putea urmări live pe canalul de Youtube FIBA 3×3.

Turneul FIBA 3×3 Europe Cup 2024 Qualifier este organizat de Federația Română de Baschet, cu sprijinul UNEFS și al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Facem această navetă. Este în regulă pentru mine”, a declarat tenismena în urmă cu doi ani. În acest moment, Sorana se află pe locul 29 în clasamentul WTA. De altfel ea spus că se străduiește să ajungă printre primii 20 clasați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Cum sa anunti pierderea legitimatie student

Atunci când ne confruntăm cu pierderea legitimației de student,...

Rolul jurnalismului comunitar: recrutarea reporterilor locali

Jurnalismul comunitar joacă un rol vital în informarea și...

Polițiștii dâmbovițeni  sunt pe urmele cămătarilor 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați...

Accident rutier pe DN71, o persoană a ajuns la spital 

Poliția Orașului Răcari a fost sesizată în această după-amiază...
error: Conținutul este protejat!!