Parcare modernizată în Microraionul IX. Va fi construită o bretea de acces pentru fluidizarea traficului rutier în zona Școlii Mihai Viteazul

Date:

Primăria Târgoviște continuă programul de modernizare a parcărilor și tramei stradale. A fost modernizată o parcare cu câteva zeci de locuri în Microraionul IX și vor urma alte lucrări în zonă. Amănunte a dat Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște.

„Pe Bulevardul Independenței, zona blocurilor 1-11, administrația publică locală târgovișteană a finalizat un proiect prin care a fost amenajată o parcare.  Ca urmare a lucrărilor efectuate, în această zonă numărul locurilor de parcare s-a dublat. În Microraionul IX intervențiile nu se termină aici. Suntem în momentul de față în etapa de proiectare cu o investiție importantă, care va asigura o decongestionare a traficului rutier pe lângă Școala Mihai Viteazul. Vrem să facem un racord nou, care să ajungă în Strada Matei Vlădescu, și să amenajăm locurile de parcare din zona respectivă, eventual un sistem cu sens unic, astfel încât să putem să realizăm un trafic fluent la cele trei de unități de învățământ din zonă. Este vorba de Școala nr. 8 Mihai Viteazul, Grădinița nr. 8 Rază de Soare și de Creșa nr. 8, în total 1400 de copii. Vrem să realizăm acest acces dinspre școală spre Str. Matei Vlădescu, prin spatele Parcului Așchiuță. Suntem în proiectare, în perioada următoare vom aproba indicatorii tehnico-economici și vrem să realizăm această investiție cât mai repede”- a spus primarul Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Cum sa anunti pierderea legitimatie student

Atunci când ne confruntăm cu pierderea legitimației de student,...

Rolul jurnalismului comunitar: recrutarea reporterilor locali

Jurnalismul comunitar joacă un rol vital în informarea și...

Polițiștii dâmbovițeni  sunt pe urmele cămătarilor 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați...

Accident rutier pe DN71, o persoană a ajuns la spital 

Poliția Orașului Răcari a fost sesizată în această după-amiază...
error: Conținutul este protejat!!