Se montează noile stații de traseu pe bulevardele Unirii și Brătianu

Date:

„A debutat și cea de-a doua etapă a proiectului care vizează montarea de stații noi de autobuz în municipiul Târgoviște! Primele zone abordate sunt  Piața Vlad Țepeș, Bulevardul I.C. Brătianu (zona Minion și Catedrală), dar și Bulevardul Unirii!”- a informat Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște.

Montarea noilor stații de traseu reprezintă una dintre componentele programului care a inclus modernizarea coridoarelor de transport, achiziția a 40 de autobuze cu propulsie hibridă, construirea unei autogări și a unui depou, plus două  stații de capăt, pe Șoseaua Găești și pe Bulevardul Unirii.

Stațiile au o lungime de 6 m, dispun de touch screen monitor (dimensiune display 125 cm., ecran tactil, grosime sticlă 8 mm, sticla fiind călită, rezistentă la explozie, anti-ultraviolete, reflexie scăzută, transmisie a luminii peste 97%). Sunt  dotate cu panou de informații digital (dimensiune modul: 256×128 mm, luminozitate reglabilă cu senzor crepuscular încorporat, ce afișează indicativul traseului de transport public, direcția și timpul de așteptare), sistem fotovoltaic cu o putere instalată de minim 2 kW (are in componență 6 panouri fotovoltaice), router wi-fi, camere de luat vederi, prize USB.

Toată structura metalică este protejată anticoroziv și vopsită în câmp electrostatic cu pulberi. Principala sursa de alimentare cu energie electrică este reprezentată de kit-ul fotovoltaic, integrat în structura stației de autobuz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!