MARIAN VĂTAVU, NOUL ANTRENOR AL CHINDIEI

Date:

Antrenor principal este, începând din 27 iunie, ziua reunirii, Marin Vătavu (42 de ani), vărul primarului din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, care va fi ajutat, din postura de director sportiv, de Nicolae Croitoru, fost antrenor al Chindiei, actual vicepreședinte al clubului. Cei doi pot fi recunoscuți ușor în fotografiile postate de club de la reunire, anunță liga2.prosport.ro.

Funcția executivă, cea de președinte, va fi preluată, din nou, de Marcel Ghergu, însă Chindia va amâna probabil la nesfârșit prezentarea oficială a lui Ghergu, din cauza unor eventuale reacții negative ale suporterilor. De comunicare se ocupă în continuare Silviu Posteucă, finul vicepreședintei CJ Dâmbovița, Luciana Cristea.

În sezonul 2023-2024 de Liga 2, Chindia i-a avut ca antrenori pe Dragoș Militaru (etapele 1-2), Vasile Miriuță (etapele 3-13) și Diego Longo (etapele 14-19, 1-7 play-out). Președinți au fost tot trei, Andrei Cordoș, Lorin Petrescu și Gabriel Boriga.

Marin Vătavu, originar din Târgoviște, a fost fundaș la Dinamo, Poiana Câmpina, Farul, ”U” Cluj, Unirea Urziceni, Pandurii, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Otopeni, CSMS Iași și Chindia, pentru ultima evolând din 2013 până în 2019. Ca antrenor a condus ultima dată ACS Urban Titu, cu care în această vară a câștiga Liga a 4-a Dâmbovița și a reușit promovarea în Liga 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!