SORANA, SUPORTER DE LUX LA ROMÂNIA-ȚĂRILE DE JOS

Date:

Eliminată prematur de la Wimbledon, în primul tur, tenismena Sorana Cîrstea s-a aflat în tribune la meciul România – Olanda, 0-3, în optimi la Euro 2024.Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3-0 (1-0) pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii dezamăgitoare în grupă.Cody Gakpo (20) şi Donyell Malen (83, 90+3) au marcat golurile unei victorii meritate, dar poate prea drastice.Printre spectatori s-a numărat și jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, care a remarcat pe Instagram susținerea de care a avut parte România. ”Galeria noastră a fost superbă”, a subliniat ea.

De asemenea, Sorana Cîrstea s-a întâlnit la meci cu fostul mare fotbalist german Bastian Schweinsteiger, soțul fostei tenismene Ana Ivanovic, una dintre cele mai bune prietene ale româncei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!