BAC 2024: O singură medie de 10 în Dâmbovița!

Date:

Potrivit unei informări a ISJ Dâmbovița, rata de promovare în județ, înainte de contestații, înregistrată la Examenul Naţional de Bacalaureat 2024, este de 70,6%, în creștere cu 6,39% față de anul trecut (64,21%).

La proba la Limba și literatura română cinci elevi au obținut nota 10,  71 de elevi au obținut nota 10 la proba obligatorie a profilului (50 de elevi, la matematică și 21 elevi, la istorie) iar la proba la alegere a profilului 103 elevi au obținut nota 10 (7 elevi, la biologie; 11 elevi, la chimie; 30 de elevi, la fizica; 36 de elevi, la geografie; 6 elevi, la informatică; 12 elevi, la logică; 1 elev, la psihologie).

Un absolvent din seria curentă al Colegiului Național ,,Constantin Carabella” Târgoviște a obținut nota 10 la toate probele.

Cei mai mulți candidați (619 – toate promoțiile) au obținut medii situate pe segmentul 9.00 – 9.99.

Rezultatele au fost afișate atât online, cât și în centrele de examen, cu anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților.

Rezultatele finale (după soluționarea contestațiilor) vor fi comunicate în data de 12 iulie.

Pentru a promova examenul, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții (cumulat):susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5.00 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea cel puțin a mediei 6.00 la probele scrise (media notelor obținute la probele scrise).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!