261 de elevi și sportivi de top premiați la Gala Excelenței în Educație

Date:

Miercuri, 10 iulie, de la ora 9:00,  sala de spectacole a Cinematografului Independența a găzduit a VIII-a ediție a „Galei Excelenței în Educație”, manifestare organizată de Primăria și Consiliul Local Târgoviște.
Un eveniment prin care a fost celebrată performanța în educație, prin care este arătată an de an prețuirea de care se bucură elevii și profesorii de top din partea comunității.

Amfitrion a fost primarul Cristian Stan, secondat de viceprimarii Monica Ilie și Cristian Rădulescu, iar printre invitați prefectul Claudia Gilia, Corneliu Sălișteanu, rectorul Universității Valahia, Adriana Tudose, inspector școlar general.

Tenorul Vlad Miriță a interpretat Imnul Național în deschiderea evenimentului iar primele diplome au fost acordate absolvenților care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Cristian stan, primarul Municipiului Târgoviște:

„Îi premiem astăzi pe cei care au reușit să facă din Educație o activitate de excelență. Performanță în Educație înseamnă în primul rând să stabilești niște obiective. Să dorești să fii cel mai bun! Înseamnă să fii dispus  să faci eforturi. Nimic stabil, durabil, nu se obține în viață fără muncă. Dincolo de rezultate, această gală înseamnă și aprecierea pentru efortul depus, pentru orele de muncă dedicate obiectivelor propuse.”

Claudia Gilia, prefect de Dâmbovița:

„Performanța nu este ușor de obținut. Înseamnă foarte multă muncă , foarte mult efort, înseamnă chiar sacrificii. Într-o societate cu foarte multe provocări, voi, dragi tineri, ați ales să excelați! Ați ales să studiați, să performați în sport, muzică, în dans și acest lucru este benefic, pentru că vă asigurați un viitor bun. Investiția în Educație înseamnă investiție în viitorul comunității și al țării noastre. Am încredere că fiecare dintre dumneavoastră veți alege să rămâneți în România, să performați pentru România.”

În total, au  primit diplome și premii 261 de elevi și sportivi, cărora li se adaugă 97 de profesori și antrenori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!