Șuțoiu Mihnea Ioan – medalie de bronz la Olimpiada Europeană de Geografie

Date:

În perioada 28 iunie – 4 iulie 2024, s-a desfășurat la Belgrad, Kopaonik, Serbia, Olimpiada Europeană de Geografie (ediția a X-a). România a obținut două medalii de aur, patru de argint și două de bronz.

Județul Dâmbovița a fost reprezentat de Șuțoiu Mihnea-Ioan, elev al Colegiului Național „Nicolae Titulescu” Pucioasa, clasa a XI-a, care a obținut medalie de bronz. Tânărul campion a fost  coordonat de profesor Budoiu Ion – Colegiul Național „Nicolae Titulescu” Pucioasa și  profesor Mihăescu Mariana – Centrul județean de excelență Dâmbovița.  

 Șuțoiu Ioan-Mihnea, originar din localitatea Bezdead, este elev la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa și cursant al Centrului județean de excelență  Dâmbovița. Pasionat de limba engleză, limba franceză, geografie, matematică și informatică, Șuțoiu Ioan-Mihnea își găsește totodată timpul pentru a explora lumea prin călătorii și activități sportive, având o predilecție pentru fotbal, dar Geografia este pasiunea care i-a adus satisfacții și bucurii de-a lungul anilor. Această realizare nu este doar un rezultat al muncii sale asidue, ci și al sprijinului constant al profesorilor, al părinților și al colegilor săi. Șuțoiu Ioan-Mihnea nu doar că aduce mândrie școlii și familiei sale, dar și inspiră o întreagă generație de tineri să aspire la excelență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!