Românii nu vor mai fi obligați să renunțe la cetățenia română dacă vor să devină și cetățeni spanioli!

Date:


 Palatul Parlamentului a găzduit   reuniunea liderilor europeni din Internaționala Socialistă. La eveniment au participat președintele Marcel Ciolacu, senatorul Titus Corlățean și alți lideri PSD. Fostul ministru de Externe al României a fost desemnat să conducă , alături de Chantal Kambiwa, reuniunea noului Comitet Europa al Internaționalei Socialiste, înființat cu prilejul summitului de la București.

„Pedro Sanchez, premierul Socialist al Spaniei și lider al Internaționalei Socialiste (vezi foto) a fost prezent, cu un mesaj puternic de susținere, alături de ceilalți lideri social-democrați europeni, pentru PSD, în perspectiva competițiilor electorale prezidențiale și parlamentare care urmează în România
Am discutat direct cu Pedro Sanchez cât de important este să fie finalizate rapid negocierile între guvernele social-democrate român și spaniol pentru recunoașterea dublei cetățenii românești și spaniole pentru comunitatea românească de peste un milion de oameni din Spania! Românii care trăiesc în această țară NU vor mai fi obligați să renunțe la cetățenia română, dacă vor, în același timp, să dobândească și cetățenia spaniolă! Acest lucru va fi realizat de cele două guverne social-democrate  până la sfârșitul acestui an!”- a transmis senatorul Titus Corlățean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!