GĂEȘTEANUL FLORIN TĂNASE A PRIMIT INSTRUCȚIUNI CLARE DE LA GIGI BECALI

Date:

Ofensiva „roș-albaștrilor” este supraaglomerată, după transferurile lui Daniel Bîrligea, Daniel Popa, Marius Ștefănescu și William Baeten. Totuși, Gigi Becali a stabilit deja cine sunt titularii din atac de la FCSB.

Gigi Becali a anunțat că David Miculescu și Daniel Bîrligea nu pot să fie scoși din primul „11” din momentul de față. Patronul „roș-albaștrilor” a dezvăluit și pe ce poziție va juca Florin Tănase, adus pentru postul de atacant.

„Nu vezi că am făcut artificii, pe Chiricheș l-am pus numai în cupele europene, iar pe Kiki numai în campionat ca să câștigăm un loc. O să avem Musi, George Popescu, Ștefănescu și Băluță, le trebuie loc să joace, o să fie concurență mare. Pe David Miculescu e greu să îl scoți, nu mai ai cum să îl scoți din echipă. Pe un singur post sunt patru jucători, Popescu, Musi, Ștefănescu și Băluță se luptă pe un singur post. Pe Bîrligea și Miculescu nu îi mai pui la socoteală, e un singur post care trebuie ocupat.

Mai e și Tănase, ori o să joace inter, ori în stânga și atunci sunt cinci jucători valoroși pe care îi țin pe bancă. Asta o să fie echipa, Tănase în stânga. I-am spus lui Tănase, la început a zis că nu e bine pregătit și nu poate să joace”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce discuție a avut cu Florin Tănase. Emisiunea este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri a săptămânii.

„I-am spus: ′Tu joci cum zice Ferguson, nu ce vrei tu. / Da, dar nu sunt bine pregătit, când mă pregătesc joc în stânga′. El o să joace stânga, Bîrligea atacant și în dreapta va fi David Miculescu. Sunt jucători valoroși care nu au loc.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Prins în trafic conducând un autoturism deși avea permisul suspendat 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni...

Polițiștilor rutieri din Târgoviște au demarat o amplă razie 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au organizat o acțiune...

Polițiștii dâmbovițeni au participat la Ziua Națională a Curațeniei

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au dat un...

Bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor, arestat preventiv pentru 30 de zile

 Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați...