Astăzi începe la Târgoviște, Festivalul-Concurs Național „Ion Dolănescu”

Date:

Cu doar câteva ore înainte de debutul celei de-a X-a ediții a Festivalului-Concurs Național „Ion Dolănescu”, entuziasmul crește printre iubitorii muzicii populare din România. Evenimentul va avea loc în zilele de 19 și 20 septembrie, începând cu ora 17:00, în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște. Accesul este liber, oferind tuturor oportunitatea de a se bucura de talentul și pasiunea artiștilor care vor urca pe scenă.

Festivalul-Concurs Național „Ion Dolănescu” reprezintă un moment important în calendarul cultural al țării, aducând împreună artiști consacrați și tineri talentați care își doresc să își pună în valoare abilitățile artistice. Atmosfera vibrantă și plină de energie pozitivă promite să ofere publicului o experiență memorabilă.

Evenimentul este așteptat să aducă împreună pasionați de muzica populară din toate colțurile țării, consolidând astfel rolul său ca un important promotor al tradițiilor și valorilor culturale românești.

Astfel, cu toate ingredientele pregătite pentru un spectacol memorabil, Festivalul-Concurs Național „Ion Dolănescu” se anunță a fi un eveniment de neratat pentru toți cei care apreciază muzica autentic românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița