CSM TÂRGOVIȘTE ȘI-A PREZENTAT LOTUL ȘI OBIECTIVELE ECHIPEI DE BASCHET PENTRU SEZONUL VIITOR

Date:

Prin intermediul paginii de Facebook, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște și-a anunțat susținătorii noutățile din cadrul echipei de baschet feminin.

Iată ce se arată în comunicatul de presă al CSM:

„Clubul Sportiv Municipal Târgoviște are o echipă de baschet cu o istorie bogată și un palmares impresionant, fiind una dintre cele mai importante formații din România. Cu multiple titluri de campioană națională și cu o prezență constantă în competițiile de top, echipa noastră de baschet continuă să fie un nume de referință pe scena sportului românesc.
 De-a lungul anilor, clubul a demonstrat o puternică dedicare pentru dezvoltarea baschetului la nivel local și național, promovând talente și contribuind la creșterea performanțelor în acest sport. De la tinerele speranțe care își fac debutul în echipă, până la jucătoarele consacrate care au purtat cu mândrie culorile clubului, echipa este un adevărat simbol al pasiunii pentru sport.
 În sezonul actual, echipa este condusă de un staff tehnic experimentat, capabil să pună în valoare calitățile fiecărei jucătoare. Alături de antrenori, pregătirea fizică și mentală a sportivelor este o prioritate, obiectivul fiind de a asigura o formă maximă în toate competițiile la care participă.
 Staff-ul tehnic din acest sezon va avea în componența sa:
 Cătălin Tănase (antrenor principal);
 Toma Larisa (antrenor secund);
 Gheorghe Călinescu (maseur);
 Chețan Ovidiu (doctor);
 Attila Nagy (preparator fizic, Campion European în cadrul FIBA U16);
 Marian Enache (director tehnic, Campion European în cadrul FIBA U16).
 Echipa este formată atât din jucătoare cu experiență, care au adus numeroase trofee în palmaresul clubului, cât și din tinere talente care promit să devină viitoarele staruri ale baschetului românesc. Mixul de experiență și prospețime oferă un avantaj competitiv și creează o echipă echilibrată și puternică.
 Bianca Nan (România);
 Alina Savu (România);
 Eva Rupnik (Slovenia);
 Marie Tyra Whitehead (Virginia USA);
 Leilani Mcintosh (Arizona USA);
 Chantel Charles (Marea Britanie);
 Nicolett Orban (România);
 Bianca Nagy Voica (România);
 Teodora Manea (România);
 Dariana Păușan (România);
 Sânziana Rizea (România);
 Sara Nițescu (junioară-România);
 Ștefania Mihai (junioară-România).

Clubul nostru și-a propus, ca de fiecare dată, să lupte pentru trofee în competițiile naționale, având ca obiectiv revenirea în prim-planul baschetului feminin românesc. Spiritul de echipă, determinarea și dorința de a excela sunt valorile care definesc această echipă.
 Fanii joacă un rol esențial în susținerea formației, iar atmosfera din Sala Ioan Valerian la meciurile de acasă va fi ca de fiecare dată pe măsura așteptărilor.
 Viitorul baschetului târgoviștean este strâns legat de această echipă, iar toți cei implicați în acest proiect sunt dedicați să mențină tradiția de succes a clubului și să construiască un viitor strălucit în sportul românesc.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița