Atentie, șoferi! Trafic restricționat pentru o perioadă nedeterminată  pe Podul de la Giurgiu

Date:

La Podul de pe DN5 km 64+884, care leagă România de Bulgaria, au început lucrările de reparații necesare pentru dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație de tip pieptene. Aceste lucrări vizează pilonii P12, P14, P16, P18 și P19, și sunt esențiale pentru asigurarea siguranței circulației.

Pe durata lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat, desfășurându-se alternativ, în ambele sensuri, pe banda deschisă circulației. Autoritățile îi sfătuiesc pe șoferi să fie atenți la semnalizarea rutieră temporară și să respecte indicațiile acestora pentru a evita eventualele incidente.

Reprezentanții antreprenorului responsabil de lucrări colaborează cu antreprenorul bulgar pentru a coordona semnalizarea rutieră pe ambele părți ale podului. Scopul acestei colaborări este de a minimiza impactul asupra traficului și de a preveni formarea de ambuteiaje.

Autoritățile locale recomandă șoferilor să își planifice din timp călătoriile și să folosească rute alternative, dacă este posibil, pentru a evita întârzierile.

Lucrările de reabilitare sunt parte a unui program mai amplu de întreținere a infrastructurii rutiere, menit să îmbunătățească condițiile de circulație și să crească siguranța pe drumurile publice. Conducătorii auto sunt rugați să rămână informați cu privire la evoluția lucrărilor și la eventualele modificări ale programului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!