Atenție la produsele cosmetice: Alerte Europene pentru substanța periculoasă BMHCA

Date:

InfoCons Protecția Consumatorilor a emis o avertizare importantă referitoare la produsele cosmetice care conțin 2-(4-terț-butilbenzil) propionaldehidă (BMHCA), o substanță considerată periculoasă. Aceste alerte au fost emise de autoritățile europene și pot afecta siguranța consumatorilor din Uniunea Europeană.

Produsele afectate pot fi găsite în magazine fizice și pe diverse platforme online. InfoCons subliniază că toate aceste produse prezintă un grad de risc direct pentru sănătatea consumatorilor. În acest context, se recomandă tuturor persoanelor să fie foarte atente la achizițiile pe care le fac.

Pentru a preveni cumpărarea de produse neconforme, InfoCons sugerează utilizarea aplicației sale, unde utilizatorii pot accesa secțiunea de Alerte. Printr-o simplă căutare, consumatorii pot verifica dacă produsele pe care intenționează să le achiziționeze au fost incluse în alertele emise de Uniunea Europeană.

Este esențial să rămânem informați și să ne protejăm sănătatea, evitând produsele care ar putea fi contrafăcute sau care nu respectă standardele de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!