Bază sportivă realizată prin CNI lângă Complexul Turistic și de Natație

Date:

Administrația publică târgovișteană a promovat un nou proiect în beneficiul practicanților sportului. Prin Compania Națională de Investiții va fi realizată o a doua bază sportivă, care va include un teren de fotbal, unul multifuncțional și toate dotările necesare. Amănunte a oferit primarul Cristian stan, cu prilejul vizitei pe șantier.

„Lângă complexul Turistic și de Natație au început lucrările la o bază sportivă realizată prin Compania Națională de Investiții. Este vorba despre un proiect în valoare de peste opt milioane de lei, prin care se va realiza un teren de fotbal, un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, tenis de câmp, vor fi și gradene, în total 500 de locuri. Dintre dotări nu lipsesc instalația de nocturnă și  o parcare. Această investiție ar fi trebuit demarată de CNI mai devreme, astfel încât să fie corelată cu lucrările la parcul din vecinătate. Noi am terminat lucrările mult mai repede dar pe aici, prin zona de parcare va fi intrarea principală în parcul de lângă Complexul de Natație. Deci sunt niște investiții corelate.”

Ca urmare a acestui proiect, La Complexul Turistic și de Natație vor fi două baze sportive dedicate fotbalului dar și altor sporturi. În aceeași zonă va fi construit și skatepark-ul, ceea ce înseamnă un plus de atractivitate pentru iubitorii de sport și  mișcare în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...

PERCHEZIȚII  LA PERSOANE BĂNUITE CĂ AR FI COMERCIALIZAT ALCOOL ÎN AFARA ANTREPOZITULUI FISCAL

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe...

Jumătate de an de la aderarea la spațiul Schengen cu frontiera aeriană și maritimă

În perioada 31.03-30.09.2024, polițiștii de frontieră au efectuat peste...
error: Conținutul este protejat!!