“Primul pas spre sănătate”, programul de dotare a altor 60 de cabinete de medicină de familie din comunități dezavantajate

Date:

Echipamentele medicale de calitate sunt esențiale pentru medicii de familie din mediul rural, unde accesul la servicii medicale complexe este adesea limitat. 

Echipamente precum electrocardiografele, ecografele portabile, aparatele de măsurare a glicemiei și tensiometrele performante permit medicilor de familie să monitorizeze mai eficient starea de sănătate a mamelor. 

Astfel, aceștia pot identifica rapid problemele de sănătate și pot interveni la timp, chiar și în lipsa unor centre medicale avansate.

 De asemenea, accesul la echipamente moderne crește încrederea comunității în serviciile oferite, determinând pacienții să apeleze mai frecvent la medicii de familie pentru controale regulate și consultanță. 

În 2024, extindem programul “Primul pas spre sănătate” prin dotarea altor 60 de cabinete de medicină de familie din comunități dezavantajate, care vor fi primi echipamente medicale moderne. Astfel, se vor reduce timpul, distanța și costurile pentru consultații pre și post natale și presiunea pentru spitalele județene sau camerele de gardă din marile orașe. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Rolul jurnalismului comunitar: recrutarea reporterilor locali

Jurnalismul comunitar joacă un rol vital în informarea și...

Polițiștii dâmbovițeni  sunt pe urmele cămătarilor 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați...

Accident rutier pe DN71, o persoană a ajuns la spital 

Poliția Orașului Răcari a fost sesizată în această după-amiază...

Bunuri contrafăcute în valoare de 28 milioane lei

Inspectorii vamali au realizat o captură impresionantă, reținând bunuri...
error: Conținutul este protejat!!