S-a dat ordinul de începere a lucrărilor la Liceul I.H. Rădulescu

Date:

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a trecut în revistă ultimele investiții demarate de administrația publică locală, menționând și faptul că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor Liceul Teoretic “Ion Heliade Rădulescu”, instituție care va face obiectul unor investiții importante pentru reabilitare, modernizare și eficientizare energetică.

Vor fi implementate două proiecte cu o valoare de peste 32.000.000 lei, finanțate exclusiv din surse nerambursabile. Banii sunt alocați  în cadrul „Programului naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat”,  și prin  Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta 5 – Valul renovării, operațiunea B.2: ”Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”.

„Săptămâna aceasta au debutat câteva investiții importante în Târgoviște. Menționez sistemul de iluminat public pe străzile Cornel Popa, Eroilor, pe Strada Gabriel Popescu a început proiectul prin care se va realiza o parcare în urma demolării unui punct termic. S-a dat ordinul de începere a lucrărilor la Liceul I. H. Rădulescu. Sunt numai câteva dintre investițiile care se vor materializa în primăvara anului viitor, cu excepția lucrărilor de la liceu, care vor dura ceva mai mult”- a precizat primarul Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!