O NOUĂ ETAPĂ  ÎN VOLEIUL FEMININ ȘI CSM TÂRGOVIȘTE RĂMÂNE FĂRĂ REPREZENTANTE ÎN ECHIPA IDEALĂ A RUNDEI

Date:

Echipa etapei este formată din jucătoare de la tripleta Dinamo București, Volei Alba Blaj și Corona Brașov. După ce a câștigat meciul etapei, Dinamo are trei reprezentante (Velikonja, Szedmak, Skrypak), plus antrenorul Milos Gavrilovic. Milos este a doua oară consecutiv tehnicianul rundei, la fel ca și centrul Mirta Velikonja, care și-a învins fosta echipă.

Corona Brașov a câștigat pe Litoral cu CSM CSU SH Constanța și are și ea două jucătoare în formația ideală: Milanova și Karabasheva. În sfârșit, Volei Alba Blaj, succes în fața Rapidului, le propune pe Leao și Ruban.

Extremă: ALEKSANDRA MILANOVA (Corona Brașov). Bulgăroaica a reușit 20 de puncte, dintre care un blocaj. A avut 36% procentaj în atac. La recepție, extrema a avut cifre bune: 56% preluare pozitivă și 36% excelentă. A greșit doar trei mingi din cele 50.

Centru: MIRTA GRBAC VELIKONJA (Dinamo București). Slovena este pentru a doua oară consecutiv în echipa etapei. 12 puncte (+11) pentru centrul dinamovist chiar împotriva formației la care a evoluat în sezonul trecut, dintre care trei ași și două blocaje. 54% procentaj de reușită în atac.

Opus: REKA SZEDMAK (Dinamo București). Principala realizatoare a gazdelor, unguroaica a obținut 23 de puncte (+17), dintre acestea un as și două blocaje. A avut 45% procentaj în atac.

Coordonator: OLGA SKRYPAK (Dinamo București). O altă jucătoare care a evoluat la Lugoj sezonul trecut, a făcut acum un meci foarte bun împotriva bănățencelor. Coordonatoarea dinamovistă a reușit 8 puncte (+3), dintre care un as și patru blocaje.

Centru: MARA LEAO (Volei Alba Blaj). 12 puncte reușite de centrul brazilian (+12), dintre care un as și trei blocaje. A avut 47% procentaj de reușită în atac.

Extremă: YELIZAVETA RUBAN (Volei Alba Blaj). Prima apariție a Lizei, cea care și-a trecut în cont 20 de puncte (+16), dintre care două blocaje. Pe preluare, Ruban a avut cifre OK: 59% recepție pozitivă și 32% excelentă.

Libero: GALINA KARABASHEVA (Corona Brașov). Evoluție fără greșeală a bulgăroaicei. Din cele 20 de mingi jucate, Galina a avut 80% recepție pozitivă și 65% excelentă.

Antrenor: MILOS GAVRILOVIC (Dinamo București). A doua etapă consecutivă în care Milos își duce echipa la victorie în meciul etapei. În partida cu CSM Lugoj, Dinamo a pierdut un singur set, trecându-și în cont toate cele trei puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!