„Ora de civilizație”  la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Date:

Conștinetizarea elevilor cu privire la comportamentele care i-ar putea transforma în victime ale unor fapte antisociale, modalitatea de semnalare a acestora, precum și cunoașterea principalelor atribuții și misiuni ale Jandarmeriei pentru creșterea încrederii în această instituție – sunt doar trei dintre aspectele aduse în discuție de jandarmii dâmbovițeni pe timpul unei acțiuni informativ-preventive ce a avut loc ieri la Școala Gimnazială Specială din municipiul Târgoviște.

Jandarmii le-au vorbit elevilor despre principalele fapte care ar putea fi comise de minori, modalitățile de sesizare a acestora, precum și despre consecințele legale, sociale și morale ale faptelor de natură antisocială.

Aceștia i-au încurajat să comunice mai mult la școală, astfel încât să se găsească o soluție atunci când întâmpină o problemă.

Datorită modului interactiv în care s-a desfășurat, acțiunea de informare și prevenire s-a bucurat de aprecierea cadrelor didactice și de atenția celor peste 50 de elevi participanți.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului „Ora de civilizație”, elaborat la nivelul Jandarmeriei Române și finanțat prin Mecanismul național de susținere a prevenirii criminalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!