Târgoviște: Licitație pentru echipamentele de vânzare bilete și pentru plata cu cardul sau telefonul al călătoriilor cu transportul public

Date:

Modernizarea transportului public local din Târgoviște reprezintă una dintre axele prioritare din actualul mandat al conducerii administrației publice locale. În acest context, primarul Cristian Stan a verificat personal condițiile oferite călătorilor și celelalte aspecte care țin de asigurarea unor standarde ridicate de confort.

Edilul a ținut să remarce curățenia din mijloacele de transport public, condițiile civilizate în general, care reprezintă argumente pentru a alege mijloacele de transport în comun târgoviștene.

„Mulțumesc călătorilor pe care i-am întâlnit pentru aprecieri, dar și pentru modul în care păstrează ceea ce cu eforturi mari am dobândit, cu angajamentul că nu ne vom abate de la drumul modernizării orașului nostru!

Ca și elemente de noutate, este în derulare și licitația pentru achiziția echipamentelor de vânzare bilete, instalate în autobuz, cu opțiune de validare, a echipamentelor care vor permite plata cu telefonul sau cardul bancar în autobuz, sau a echipamentelor automate pentru emiterea biletelor și a cardurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare/debarcare.

Totodată, prin PNRR, vor fi achiziționate încă 21 de autobuze noi, electrice de această dată, care vor deservi transportul periurban”- a spus primarul Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Cum sa anunti pierderea legitimatie student

Atunci când ne confruntăm cu pierderea legitimației de student,...

Rolul jurnalismului comunitar: recrutarea reporterilor locali

Jurnalismul comunitar joacă un rol vital în informarea și...

Polițiștii dâmbovițeni  sunt pe urmele cămătarilor 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați...

Accident rutier pe DN71, o persoană a ajuns la spital 

Poliția Orașului Răcari a fost sesizată în această după-amiază...
error: Conținutul este protejat!!