TONI PETREA AR PUTEA AJUNGE ȘI EL LA U. CLUJ

Date:

GSP.ro a informat în exclusivitate că Ioan Ovidiu Sabău (55) nu va mai continua la U Cluj, așa cum și-ar fi dorit conducerea ardelenilor. Prima dată, U s-a gândit la Liviu Ciobotariu și la Cristiano Bergodi, liberi după plecările de la FC Voluntari, respectiv Sepsi.

Cum Ciobotariu e foarte aproape să bată palma în Arabia Saudită, iar Bergodi e favorit să o preia pe CFR Cluj, U Cluj a trebuit să se reorienteze. Din informațiile GSP, clujenii l-au pus în capul listei pe Viorel Moldovan, ultima dată la Petrolul. Negocierile încep azi!

Fostul mare atacant al naționalei n-a mai antrenat din martie 2021. Le-a mai pregătit din postura de „principal” pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul, Rapid, Auxerre și Chindia. A fost selecționerul României U21 și „secund” la prima reprezentativă.

Dacă nu va ajunge la un acord cu Moldovan, atunci U Cluj va începe discuțiile cu Toni Petrea (48), care tocmai a retrogradat cu Chindia. Acesta a mai pregătit-o pe FCSB în două mandate, iulie 2020 – mai 2021, noiembrie 2021 – iulie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!