PSD Dâmbovița spune că România intră într-o nouă etapă: stabilitatea și protejarea tuturor românilor!

Date:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de miniștrii propuși de PSD, precum și ceilalți membri ai noului Guvern au primit votul de încredere al majorității deputaților și senatorilor din Parlamentul României! 

Sub noul Guvern condus de Marcel Ciolacu, sprijinul ferm pentru oameni, crearea de locuri de muncă, măsurile de stimulare și susținere a sectorului privat sunt ținte asumate în programul prezentat de liderul PSD. 

” Guvernul Ciolacu va proteja puterea de cumpărare a românilor, astfel încât românii să poată duce o viață decentă, iar prin crearea unui mediu favorabil pentru afaceri se vor reechilibra balanțele comerciale și se va promova dezvoltarea economică internă.

Solidaritatea și echitatea sunt principiile de bază ale noului guvern! 

De asemenea, justiția socială este un act al responsabilității asumate de cabinetul de miniștri. Niciun român nu va fi lăsat în urmă, societatea noastră asigurând fiecărui cetățean șanse egale de succes și bunăstare. 

Continuarea dezvoltării infrastructurii și a transporturilor, investițiile în sănătăte și educație, sprijinirea agricultorilor, protejarea mediului înconjurător alături de accelerarea absorbției fondurilor europene sunt pilonii programului de guvernare al noului Cabinet.

Premierul Marcel Ciolacu are toată susținerea PSD Dâmbovița datorită măsurilor bine definite, axate pe interesele românilor! Acestea vor produce schimbările pozitive și necesare ce vor crea un mediu favorabil pentru creșterea și prosperitatea României.

Succes, Marcel Ciolacu! Succes tuturor miniștrilor!”, a transmis PSD Dâmbovița 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!