PSD Dâmbovița: România reală,  nevoile zilnice ale fiecărui român!

Date:

Stabilitatea și protejarea românilor sunt în centrul programului de guvernare propus de PSD  prin premierul  Marcel Ciolacu.

PSD a fost și va fi, un partid  care va asigura echilibrul unei țări care, la fel ca și celelalte, se confruntă cu situații identice generate de crizele internaționale din ultimii ani. 

” Intrarea la guvernare acum doi ani a fost mesajul clar al actualului premier și al nostru, al tuturor membrilor PSD: politica se face pentru oameni, iar ideologiile sunt obligate să găsească o cale comună prin care să răspundă nevoilor unei țări întregi. 

Am demonstrat acest lucru din prima zi de la desemnarea miniștrilor PSD din actuala Coaliție, iar prin programul de guvernare propus de Marcel Ciolacu vom continua, și de astăzi înainte, să ne asumăm, cu aceeași responsabilitate, sprijinul ferm pentru români, indiferent de categorie socială și de locul în care trăiesc și muncesc.

Totodată, proiectele din Dâmbovița, aflate în diferite faze de implementare, vor avea sprijinul Guvernului Ciolacu și al miniștrilor care s-au implicat cu succes în demararea unor investiții istorice așteptate de un județ întreg.  

Succes, Marcel Ciolacu! Succes tuturor miniștrilor!” , a transmis PSD Dâmbovița 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pomii fructiferi înfloresc în plină toamnă

La Răscăeți, județul Dâmbovița – 22 octombrie 2024, o...

Atenție la  mesajele frauduloase 

Pe măsură ce perioada de cumpărături se intensifică, infractorii...

Incendiu produs la o casă în localitatea Brezoaia

Garda de Intervenție Răcari  a intervenit cu două autospeciale...
error: Conținutul este protejat!!