„Bursa zvonurilor” circulă cu viteza luminii, iar procentul de probabilitate este de 50%.
Se discută, se propune, se doreşte că un anumit jucător sau antrenor să se transfere, să se mute la alt club, echipă, dar cum de fiecare parte există pretenţii, preferinţe, dorinţe, necesităţi, unele dintre presupusele transferuri nu se materializează.
De pildă, F.C. ANINOASA duce tratative cu
BENI POPESCU, DRAGOŞ NECATU, NEAGU, actualmente la FLACĂRA MORENI,
pentru un posibil transfer.
Antrenorul REMUS GÂLMENCEA ştie ce posturi sunt neacoperite de jucătorii pe care i-ar dori. Sunt doar două posibile transferuri, dar până la materializarea lor mai este timp. De fapt, până astăzi, la A.J.F. nu s-a înregistrat niciun transfer.
Deci toate „zvonurile” rămân la stadiul de „probabile” sau „posibile”.
Paleta transferurilor este mare, noi ne-am oprit doar la câteva. Şi antrenorii sunt îr continuă „mişcare”. De exern-plu, profesorul DAN OSTAF s-a transferat la AVÂNTUL PRODULEŞTI, unde speră să pună pe picioare un „mecanism îmbătrânit” şi de valoare redusă. Cum primarul MARIN GRIGORE, un mare împătimi al fotbalului, are „ochi”, îşi va aduce şi câţiva fotbalişti va loroşi, tinerii pe care antrenorul profesor îi va pregăti, îi va „şlefui”, iar de aici şi speranţa tuturor şi a unor rezultate ma bune. Aşteptăm toţi antrenori dâmboviţeni care au probat în practică să vină în ajutoru echipelor care nu au antrenor calificaţi.
Sunt unii posesori a licenţei UEFA C, fiind consideraţi „instructori sportivi”, care pot să antreneze la ONOARE la copii şi juniori, unde este atâta nevoie de aceşti instruc tori, chiar dacă unii nu au nicio înclinare în acest sens, dar au „documentul”.
O veste care m-a bucu rat este faptul că este posibilă o alianţă, între C.S.M. MORENI şi
FLACĂRA MORENI.
Primii care ar trebui să „arunce mănuşa” sunt cei de la C.S.M., deoarece acum este club în exclusivitate de copii şi juniori. Practic, constituie baza piramidei oricărui club care ţinteşte performanţă.
C.S.M. MORENI are
grupe de copii şi juniori la toate competiţiile judeţene şi naţionale. Până aici este foarte bine. Dar juniorii A, în fiecare an, trebuie să facă pasul la seniori, deoarece şi-au încheiat junioratul.
C.S.M. pentru cine creşte aceşti juniori, dacă nu are asigurată mutarea, transferarea acestora la echipa de seniori? Dacă nu reuşesc să transfere jucători juniori, pentru alte cluburi mari, până nu-şi încheie junioratul, la finalul junioratului se vor lăsa, iar investiţia devine nulă.
Ori având şi echipă de seniori, FLACĂRA ar avea asigurat în permanenţă schimbul de generaţii, iar lotul de seniori ar fi unul tânăr, de perspectivă.
Antrenorii de la toate grupele de copii şi juniori (A, B, C, D, E) vor fi mulţumiţi că li se asigură „piaţă de desfacere” pentru munca lor.
în acest fel, C.S.M. FLACĂRA MORENI, aşa cum
arată acum, ar fi cel mai puternic club din judeţ, mult peste
„viitorul” celor de la CHINDIA
TÂRGOVIŞTE.
Acum este în plin campionat şi nu se pot face decâl discuţii şi începerea documentaţiei până la finalul campionatului, deoarece au nevoie de „personalitate juridică”, dacă se speră (justificat) să aibă echipă în Liga a 3-a, cum îi stă bine unui club serios.
Oare să se „reaprindă” FLACĂRA din anii 1995-2005, când avea o structură piramidală solidă şi un fond de jucători deosebit de talentaţi (exemplu PARASCHIV de la OŢELUL GALAŢI!)
Am convingerea că PRIMĂRIA şi FLACĂRA se vor uni spre binele fotbalului din oraşul „aurului negru”.
Ar fi foarte bine dacă, din vară, vom avea la MORENI din nou un club de fotbal puternic, aşa cum îl ştim cu ani mulţi în urmă, în loc de „PETROM
FLACĂRA”, „C.S.M.
FLACĂRA”. (S.A.)
FOTBAL JUDEŢEAN ÎN LIGA A 4-A, MULTE SCHIMBĂRI
Date: